Рибний суп з консервів
(покроковий рецепт з фото)
Простий і смачний рецепт супу з консерви. Копчена сайра в маслі відмінно вписується в це блюдо. Спробуйте!
Для приготування супу використовуємо копчену сайру в маслі і овочі. Підійдуть також скумбрія, сардини, шпроти. Зручно такий рибний суп на багатті, природа.
- Петрушка, пучок - 1 штука
- Сайра в олії, банку - 1 штука
- Сіль, чорний перець - - За смаком
- Картопля - 3-4 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Зелена цибуля, пір'ячко часнику і петрушка, пучок - 1 штука
- Мал - 1/2 склянки
1. Насамперед необхідно почистити моркву і цибулю. У каструлю наливаємо води (два літри) і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, кидаємо туди нарізану кубиками моркву і цілу цибулину. Три хвилини даємо покипіти.
2. Чистимо картоплю і також нарізаємо кубиками. Нарізану картоплю додаємо в каструлю, де варяться моркву і цибулю.
3. Займемося рисом. Перебираємо його і промиваємо у воді, додаємо в каструлю. Кипіння супу має відбуватися на маленькому вогні. Виберете цибулину з каструлю, як тільки викладіть в неї рис.
4. Хвилин через п'ять відкриваємо рибні консерви, подрібнюємо рибу прямо в банку і весь вміст додаємо в суп.
5. Займемося зеленню. Петрушку, часник, зелена цибуля промиваємо, потім дрібно нарізаємо, відправляємо в каструлю з супом.
6. Мелений перець чорний і сіль додаємо за смаком, на дуже маленькому вогні даємо хвилини дві покипіти. Потім вимикаємо. Суп готовий.