Суп із консервів
(покроковий рецепт з фото)
Простий і швидкий варіант ситного обіду для всієї родини - банки з консервами. Капусту для таких щей використовуємо квашену, рецепт дуже простий і досить швидкий, тому, пробуйте!
Консерви для супу ви можете використовувати улюблені, які вам до смаку - сардина, скумбрія, сайра і т.Д. Подавати щі до столу потрібно гарячими, відразу після приготування. По бажанню, в тарілку можна додати сметану, ну і звичайно не завадить пара скибочок смачного хліба.
- Вода - 1, 3 L
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Консерви - 240 грам
- Капуста квашена - 150 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть картопля, вимийте і просушіть. Наріжте картоплю великими брусками і перекладіть в каструлю. Влийте в каструлю воду - 1, 3 L, після чого відправте вариться картопля на вогонь - 15-20 хвилин.
Моркву і цибулю очистіть, spolosnite, просушіть. Моркву натріть на тертці, цибулю наріжте кубиками. Смажте овочі пару хвилин на сковороді, з додаванням ложки рослинної олії. Після перекладіть овочі в каструлю, к готовому картофелю.
Квашену капусту наріжте невеликими шматочками.
Додайте капусту в каструлю.
Тепер додайте в суп консерви, сіль і перець за смаком, лавровий лист. Проваріть суп 5-7 хвилин, після чого можете подавати його до столу.
Приємного вам апетиту!