Рецепт Суп із консервів фото

Суп із консервів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Рибні консерви
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Щи
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Простий і швидкий варіант ситного обіду для всієї родини - банки з консервами. Капусту для таких щей використовуємо квашену, рецепт дуже простий і досить швидкий, тому, пробуйте!

Опис приготування:

Консерви для супу ви можете використовувати улюблені, які вам до смаку - сардина, скумбрія, сайра і т.Д. Подавати щі до столу потрібно гарячими, відразу після приготування. По бажанню, в тарілку можна додати сметану, ну і звичайно не завадить пара скибочок смачного хліба.

  • Вода - 1, 3 L
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Консерви - 240 грам
  • Капуста квашена - 150 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
суп із консервів - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
суп із консервів - фото крок 2
Очистіть картопля, вимийте і просушіть. Наріжте картоплю великими брусками і перекладіть в каструлю. Влийте в каструлю воду - 1, 3 L, після чого відправте вариться картопля на вогонь - 15-20 хвилин.
суп із консервів - фото крок 3
Моркву і цибулю очистіть, spolosnite, просушіть. Моркву натріть на тертці, цибулю наріжте кубиками. Смажте овочі пару хвилин на сковороді, з додаванням ложки рослинної олії. Після перекладіть овочі в каструлю, к готовому картофелю.
суп із консервів - фото крок 4
Квашену капусту наріжте невеликими шматочками.
суп із консервів - фото крок 5
Додайте капусту в каструлю.
суп із консервів - фото крок 6
Тепер додайте в суп консерви, сіль і перець за смаком, лавровий лист. Проваріть суп 5-7 хвилин, після чого можете подавати його до столу.
суп із консервів - фото крок 7
Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти