Суп з рибних консервів
(покроковий рецепт з фото)
Мало кого здивуєш супом з рибних консервів, найчастіше використовують сардину або кільку. А чи пробували ви консервовану червону рибу? розповідаю, як приготувати суп з рибних консервів (лосося).
Робиться такий суп дуже просто, тим більше, що риба вже готова, її не потрібно довго виварювати. Такий суп можна приготувати навіть у похідних умовах, Казанська kostre. Можна використовувати будь-які рибні консерви. Можна додати крупу або макарони, тоді суп буде більш ситним.
- Картопля - 2 штуки
- Вода - 1, 5 L
- Лавровий лист - 2 штуки
- Консервований лосось - 215 грам
- Перець горошком - 10 штук
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Зелень - За смаком
1
Очистіть картоплю, вимийте і наріжте її невеликими шматочками. Ріпчасту цибулю наріжте дрібними кубиками, а морквину подрібніть на крупній тертці.
2
У каструлю налийте воду і доведіть її до кипіння, після закипання Відведіть туди картоплю, лавровий лист, перець горошком.
3
У сковороді розігрійте олію, викладіть спершу цибулю, а через кілька хвилин морквину, обсмажуйте до м'якості овочів.
4
Додайте цибулю і моркву в каструлю, варіть кілька хвилин. Відкрийте банку консервів і видаліть кістки, викладіть її в каструлю.
5
За смаком посоліть і поперчіть, додайте дрібно посічену зелень і вимкніть вогонь, накрийте суп кришкою і залиште на пару хвилин. Подавайте до столу гарячим.