Рецепт Паштет з рибних консервів фото

Паштет з рибних консервів
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Риба та морепродукти , Сардина , Скумбрія , Рибні консерви
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Паштети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Паштет з рибних консервів - це прекрасна закуска, яка підійде

Для святкового або повсякденного столу. Паштет можна подавати з

Хлібом, млинцями, різними тарталетки.

Опис приготування:

Для рецепта можна використовувати будь-які консерви, які вам до смаку.

Сьогодні ми приготуємо паштет з тунця, додамо сир і яйця, трохи

Лука - результат вийде дуже смачним, ніжним і живильним.

Неодмінно приготуйте такий паштет, його можна навіть подати просто з

Крекерами і чашкою чаю - відмінний перекус.

  • Тунець в олії - 180 грам
  • Курине яйце - 1 штука
  • Сир твердий - 80 грам
  • Цибулина - 1/2 штуки
  • Сік лимона - 2 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
паштет з рибних консервів - фото крок 1
1. Підготуйте всі продукти за списком. За бажанням замініть тунець на будь-які консерви, які вам до смаку - сардини, скумбрія, сайра і т.Д.
паштет з рибних консервів - фото крок 2
2. Твердий сир використовуйте найсмачніший, натріть сир на середній або дрібній тертці.
паштет з рибних консервів - фото крок 3
3. Куряче яйце відваріть 10 хвилин в підсоленій воді. Остудіть і почистіть яйце, натріть на середній терці.
паштет з рибних консервів - фото крок 4
4. Перекладіть сир і яйце в чашу блендера, додайте туди ж тунець в олії.
паштет з рибних консервів - фото крок 5
5. Очистіть і сполосніть цибулю, наріжте дрібними кубиками і додайте в чашу.
паштет з рибних консервів - фото крок 6
6. На високих оборотах подрібніть все, додайте в паштет сіль, перець, сік лимона за смаком. Перемішайте все і зніміть пробу.
паштет з рибних консервів - фото крок 7
7. Перекладіть паштет в банку і подавайте до столу.
паштет з рибних консервів - фото крок 8
8. Смачного!

Схожі рецепти