Паштет з рибних консервів
(покроковий рецепт з фото)
Паштет з рибних консервів - це прекрасна закуска, яка підійде
Для святкового або повсякденного столу. Паштет можна подавати з
Хлібом, млинцями, різними тарталетки.
Для рецепта можна використовувати будь-які консерви, які вам до смаку.
Сьогодні ми приготуємо паштет з тунця, додамо сир і яйця, трохи
Лука - результат вийде дуже смачним, ніжним і живильним.
Неодмінно приготуйте такий паштет, його можна навіть подати просто з
Крекерами і чашкою чаю - відмінний перекус.
- Тунець в олії - 180 грам
- Курине яйце - 1 штука
- Сир твердий - 80 грам
- Цибулина - 1/2 штуки
- Сік лимона - 2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Підготуйте всі продукти за списком. За бажанням замініть тунець на будь-які консерви, які вам до смаку - сардини, скумбрія, сайра і т.Д.
2. Твердий сир використовуйте найсмачніший, натріть сир на середній або дрібній тертці.
3. Куряче яйце відваріть 10 хвилин в підсоленій воді. Остудіть і почистіть яйце, натріть на середній терці.
4. Перекладіть сир і яйце в чашу блендера, додайте туди ж тунець в олії.
5. Очистіть і сполосніть цибулю, наріжте дрібними кубиками і додайте в чашу.
6. На високих оборотах подрібніть все, додайте в паштет сіль, перець, сік лимона за смаком. Перемішайте все і зніміть пробу.
7. Перекладіть паштет в банку і подавайте до столу.
8. Смачного!