Рецепт Пиріг з рибних консервів фото

Пиріг з рибних консервів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Овочі, Риба та морепродукти, Картопля, Сардина, Рибні консерви
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Пироги, Страви з начинкою

В арсеналі кожної господині є прості і недорогі варіанти ситної несолодкої випічки. Хочу поділитися з вами одним класним рецептом рибного пирога, який обов'язково рекомендую спробувати.

Представляю вам нескладний і досить вдалий спосіб, як приготувати пиріг з рибних консервів. В даному випадку в рецепті використовується також картопля, який надає смак і обсяг начинці, але його можна і не додавати. Швидке рідке тісто на кефірі - відмінне рішення для такого пирога. Втім, можете спробувати зробити його і на листковому тісті, наприклад. У начинку можна використовувати абсолютно будь-які консерви, які виявляться у вас під рукою.

  • Кефір - 1.5 склянки
  • Борошно - 9-10 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка (погасити оцтом)
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Консерви рибні - 1 штука (баночка)
  • Картопля - 3 штуки (по бажанню)
  • Зелень - 1/2 пучка
  • Яйце - 1 штука
пиріг з рибних консервів - фото крок 1
1. Ось такий простий і недорогий набір інгредієнтів ми будемо використовувати.
пиріг з рибних консервів - фото крок 2
2. Насамперед включіть її, нехай розігрівається до 180 градусів. Для приготування тіста в глибокій мисці з'єднайте яйце, кефір, сіль і соду. Збийте до однорідності. Влийте розтоплене вершкове і рослинне масло. Поступово всипати просіяне борошно, замішуючи однорідне і не дуже густе тісто (як сметана).
пиріг з рибних консервів - фото крок 3
3. Приблизно половину тіста вилийте в форму. Рибку розімніть виделкою і з'єднайте з подрібненою цибулею і зеленню. Ретельно перемішайте. Картопля очистіть, наріжте тонкими скибочками, підсолити і викладіть рівним шаром. Зверху розподіліть рибну начинку, потім - залишився картопля.
пиріг з рибних консервів - фото крок 4
4. Вилийте другу половину тіста на начинку, розрівняйте і відправте в духовку. Запікайте пиріг до рум'яності близько 40-45 хвилин.

Схожі рецепти