Рецепт Юшка з рибних консервів фото

Юшка з рибних консервів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Морква , Сардина , Рибні консерви
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Вуха у нас в родині завжди йде на"ура" . Навіть більше люблять, ніж супи на м'ясному бульйоні. А все тому що, я знаю як її правильно варити і завжди вгадую з кількістю спецій. Ділюся рецептом.

Опис приготування:

Але іноді риби будинку немає, а суп все одно хочеться. Тоді я і вирішила піти на експеримент. Ознайомтеся з тим, як приготувати юшку з рибних консервів. Мої домочадці спочатку навіть не помітили підміни. Також все швидко вариться і без особливих зусиль. Прекрасне і ситне перша страва на кожен день.

  • Сардина в маслі консервована - 200 грам
  • Пшоно - 100 грам
  • Вода - 2 L
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
  • Морква - 0, 5 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець солодкий - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Приправа для ухи - За смаком
  • Перець горошком - За смаком
  • Перець духмяний - За смаком
юшка з рибних консервів - фото крок 1
Чистий, помийте і наріжте брусочками картопля. Поставте воду на вогонь до закипання. Потім додайте в неї картопля.
юшка з рибних консервів - фото крок 2
Цибуля чистий, подрібніть. Морква помийте, чистий, дрібно наріжте або натріть. Солодкий перець вимийте, очистіть і наріжте дрібно.
юшка з рибних консервів - фото крок 3
До картоплі додайте цибулю, морква, всі види перцю і лавровий лист.
юшка з рибних консервів - фото крок 4
Промийте добре пшоно. Всипте його в суп, коли картопля вже майже буде готова. Додати сіль бульйон, і додайте в нього приправу.
юшка з рибних консервів - фото крок 5
Проваріть суп 8-10 хвилин. Потім консерву розламати і додайте до решти інгредієнтів. Готуйте страву ще 10 хвилин.
юшка з рибних консервів - фото крок 6
В кінці додайте в юшку зелень. Смачного!

Схожі рецепти