Юшка з рибних консервів
(покроковий рецепт з фото)
Вуха у нас в родині завжди йде на "ура" . Навіть більше люблять, ніж супи на м'ясному бульйоні. А все тому що, я знаю як її правильно варити і завжди вгадую з кількістю спецій. Ділюся рецептом.
Але іноді риби будинку немає, а суп все одно хочеться. Тоді я і вирішила піти на експеримент. Ознайомтеся з тим, як приготувати юшку з рибних консервів. Мої домочадці спочатку навіть не помітили підміни. Також все швидко вариться і без особливих зусиль. Прекрасне і ситне перша страва на кожен день.
- Сардина в маслі консервована - 200 грам
- Пшоно - 100 грам
- Вода - 2 L
- Лавровий лист - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Морква - 0, 5 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець солодкий - За смаком
- Зелень - За смаком
- Приправа для ухи - За смаком
- Перець горошком - За смаком
- Перець духмяний - За смаком
Чистий, помийте і наріжте брусочками картопля. Поставте воду на вогонь до закипання. Потім додайте в неї картопля.
Цибуля чистий, подрібніть. Морква помийте, чистий, дрібно наріжте або натріть. Солодкий перець вимийте, очистіть і наріжте дрібно.
До картоплі додайте цибулю, морква, всі види перцю і лавровий лист.
Промийте добре пшоно. Всипте його в суп, коли картопля вже майже буде готова. Додати сіль бульйон, і додайте в нього приправу.
Проваріть суп 8-10 хвилин. Потім консерву розламати і додайте до решти інгредієнтів. Готуйте страву ще 10 хвилин.
В кінці додайте в юшку зелень. Смачного!