Суп з рибних консервів (з горбуші)
(покроковий рецепт з фото)
Суп з рибних консервів - відмінний варіант для сімейного обіду, вариться він легко і швидко, для шлунка в радість, а для фігури не в тягар. Будь-яка господиня легко впорається з приготуванням такого супу.
Цей рецепт здорово виручить, якщо у вас немає до обіду готового м'ясного бульйону, а суп на воді якось не дуже хочеться варити. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати суп з рибних консервів (з горбуші), і, я сподіваюся, суп вам настільки сподобається, що ви будете його готувати ще не раз.
- Горбуша консервована - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Естрада - 1 Чайна ложка
- Суміш 5 перців мелених - 1-2 Щепоток
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Зелень петрушки - 20 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Підготуємо інгредієнти для супу. Очистимо овочі, помиємо зелень, відкриємо консервовану горбушу.
Наливаємо в каструлю 2 літра води, додамо нарізану кубиками картоплю, трохи посолити і відправляємо на плиту.
Наріжемо лук дрібними кубиками, а моркву натираємо на тертці.
І обсмажуємо до м'якості на сковороді на рослинному маслі. Потім відправляємо в каструлю до картоплі. Варимо до готовності картоплі.
Рибу наріжемо на невеликі шматочки прямо в банку, або, якщо вам так незручно, викладіть на тарілку. Сік не виливаємо, з ним суп смачніше.
Відправляємо в каструлю з картоплею і овочами рибу, додамо естрагон, перець і сіль за смаком.
Наріжемо дрібно зелень петрушки, її теж додаємо в суп. Варимо 5 хвилин.
А тепер можна обідати смачним і ароматним супом.