Рецепт Пиріг з кукурудзяного борошна на кефірі фото

Пиріг з кукурудзяного борошна на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Молочні продукти
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка, Пироги

Якщо хочеться чогось новенького, то завжди можна знайти не дуже складний рецепт. І на виручку приходить моя улюблена випічка. Сьогодні ми разом зробимо національний молдавський пиріг - малайський.

Мій рецепт буде корисний тим, хто дуже любить випічку, але не хоче одужувати від неї. Я розповім, як приготувати пиріг з кукурудзяної муки на кефірі. Він практично не має жирів. Начинку можна додавати різну, наприклад: Коран, горіхи або цукати. Я використовувала родзинки. Тісто буде легким і повітряним, але буде нагадувати дріжджове.

  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Заголовок Бондюель - 1 Склянка
  • Кефір 1% - 1 Склянка
  • Цукор - 2/3 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Ст. Ложка
  • Ізюм - 80 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Маргарин - 50 грам
  • Ванільний цукор - За смаком
пиріг з кукурудзяного борошна на кефірі - фото крок 1
Змішайте розпушувач, ванільний цукор, борошно і сіль. В іншій мисці збийте яйця з цукром до пінки і загустіння суміші.
пиріг з кукурудзяного борошна на кефірі - фото крок 2
В борошняну суміш додайте яєчну. Також влийте рослинне масло і кефір. Все добре перемішайте і залиште на 10 хвилин. В цей час родзинки залийте окропом, а потім висушіть, присипте борошном і додайте до тесту.
пиріг з кукурудзяного борошна на кефірі - фото крок 3
Розігрійте духовку до 170 градусів. Форму для випічки застеліть пергаментом і змастіть маргарином. Тісто розподіліть по всій ємності.
пиріг з кукурудзяного борошна на кефірі - фото крок 4
Пиріг випікайте 40 хвилин при середній температурі (як правило - 180 градусів) до золотистого кольору. Готову випічку присипте цукровою пудрою і подавайте до чаю.

Схожі рецепти