Коржі з кукурудзяного борошна
(покроковий рецепт з фото)
Дуже швидкі, прості, бюджетні, вельми універсальні коржі хочу запропонувати вам спробувати. Якщо ви ще не знаєте, як приготувати коржі з кукурудзяного борошна, я вас навчу. Немає нічого простіше!
Всього 2 інгредієнта вам буде потрібно для тіста. Подавати такі коржі можна як тепленькими до перших страв, м'яса або салатів, так і повністю остиглими. Вони можуть бути основою для тако або інших улюблених вами закусок. Рекомендую однозначно брати рецепт на замітку.
- Заголовок для палітурки - 1 3/4 склянки
- Вода - 1.5 склянки (тепла)
1. У глибокій мисці перемішайте борошно і воду. Накрийте харчової плівкою і залиште на 15 хвилин.
2. Якщо тісто вийшло рідкуватим, можна додати ще пару ложок борошна.
3. Розділіть його спочатку на 4 частини. А після більш дрібні. В результаті вийде 16 невеликих шматочків.
4. Викладайте по одному під харчову плівку.
5. І тонко розгортайте.
6. З готового пласта тіста виріжте акуратний кружечок.
7. Смажте коржі з кукурудзяного борошна на гарячій сухій сковороді до рум'яності з двох сторін.
Просто і смачно!
Просто і смачно!