Оладки з кукурудзяного борошна
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що можна спекти з кукурудзяної муки? Пропоную вам на замітку простий рецепт смачних оладок. Це чудовий варіант сніданку або солоденького перекусу для дорослих і дітей. Спробуйте!
Покажу вам класний спосіб, як приготувати млинці з кукурудзяного борошна. Вони хороші як теплі, так і вже остиглі. Саме тісто я не рекомендую робити занадто солодким, щоб перед подачею доповнити оладки улюбленим сиропом, згущеним молоком або варенням, наприклад.
- Борошно пшеничне - 10 Ст. Ложок
- Заголовок Бондюель - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Мед або цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 50 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. З тестом все дуже просто: в глибоку миску просійте пшеничну і кукурудзяну муку, сіль і розпушувач. Додайте мед або цукор за смаком, vbeyte яйця.
2. Влийте молоко і розтоплене вершкове масло. Збийте тісто, щоб не було грудочок. Можна залишити на 5-10 хвилин, а після ще раз збити.
3. Як випливає розігрійте сковороду. Найкраще використовувати з тефлоновим покриттям, щоб не додавати при смаженні масло. Ложкою викладайте тісто на сковороду.
5. Як тільки з'являться бульбашки зверху, а низ підрум'яниться, акуратно переверніть і підсмажте з другої сторони.
6. Ось такі яскраві і апетитні оладки з кукурудзяного борошна виходять. Пригощайтеся!