Млинці з кукурудзяного борошна
(покроковий рецепт з фото)
Кукурудзяне борошно дуже корисна і часто використовується в кулінарії. Так, млинці з кукурудзяного борошна в домашніх умовах - відмінний варіант сніданку або чаювання всією родиною.
Корисна і смачна кукурудзяна мука може бути великого і дрібного помелу. Найчастіше використовують дрібного помелу, а мука грубого помелу ідеально підходить для випічки хліба. Я вирішила приготувати млинці з кукурудзяного борошна в домашніх умовах традиційним способом. Вони вийшли не тільки смачними, але і дуже яскравими.
- Заголовок для палітурки - 150 грам
- Молоко - 2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Сіль і цукор - За смаком
- Вершкове масло - 100 грам
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
1. Поживна цінність кукурудзяної муки відрізняються від пшеничного борошна і перевершують в кілька разів. У кукурудзяній муці міститься багато поживних речовин для здоров'я і нормальної життєдіяльності людини. Такі млинці з кукурудзяного борошна в домашніх умовах - відмінний варіант сніданку або полудня.
2. Кукурудзяне борошно може бути великого і дрібного помелу. Отже, змішуємо всі інгредієнти.
3. Вливаємо молоко і замішуємо тісто. Скористайтеся міксером для отримання однорідної маси.
4. Випікаємо млинці на розпеченій сковороді.
5. Змащуємо кожен млинець вершковим маслом і викладаємо їх один на одного.
6. Подаємо млинці з будь-яким наповнювачем за смаком. Дуже добре вони смакують з вишневим, абрикосовим і яблучним джемом.