Курячі відбивні в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Соковита відбивна з рум'яною і хрусткою скоринкою - це відмінне доповнення до будь-якого гарніру. Таку можна зробити зі свинини, але сьогодні розповім, як приготувати курячі відбивні в паніровці.
Такі соковиті і ароматні відбивні робляться дуже швидко. Вони відмінно підходять для всієї родини. Можете зробити їх більшими чи шматочками поменше, які відмінно підійдуть для дітей. Мені подобається подавати їх з картопляним пюре, з салатом зі свіжих овочів, з макаронами.
- Куряче філе - 3 штуки
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Яйця - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
1. Вимийте куряче філе і розріжте вздовж на 2 частини. Викладіть все на обробну дошку, накрийте плівкою і злегка відбийте молоточком.
2. Кожне філе натріть сіллю і спеціями, придатними до курки.
3. У миску вбийте яйце і стільком людям його виделкою. Кожне філе занурте з двох сторін в яєчну суміш.
4. У тарілку насипте панірувальні сухарі і обваляйте філе з кожної сторони.
5. Тим часом розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть відбивні, обсмажуйте з двох сторін до рум'яної скоринки.
6. Перекладіть відбивні на паперовий рушник, потім викладіть на блюдо і подавайте зі свіжими овочами.