Рецепт Курячі відбивні в паніровці фото

Курячі відбивні в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Яйця , Сухарики
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в паніровці , Відбивні
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Соковита відбивна з рум'яною і хрусткою скоринкою - це відмінне доповнення до будь-якого гарніру. Таку можна зробити зі свинини, але сьогодні розповім, як приготувати курячі відбивні в паніровці.

Опис приготування:

Такі соковиті і ароматні відбивні робляться дуже швидко. Вони відмінно підходять для всієї родини. Можете зробити їх більшими чи шматочками поменше, які відмінно підійдуть для дітей. Мені подобається подавати їх з картопляним пюре, з салатом зі свіжих овочів, з макаронами.

  • Куряче філе - 3 штуки
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Яйця - 1 штука
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль, спеції - За смаком
курячі відбивні в паніровці - фото крок 1
1. Вимийте куряче філе і розріжте вздовж на 2 частини. Викладіть все на обробну дошку, накрийте плівкою і злегка відбийте молоточком.
курячі відбивні в паніровці - фото крок 2
2. Кожне філе натріть сіллю і спеціями, придатними до курки.
курячі відбивні в паніровці - фото крок 3
3. У миску вбийте яйце і стільком людям його виделкою. Кожне філе занурте з двох сторін в яєчну суміш.
курячі відбивні в паніровці - фото крок 4
4. У тарілку насипте панірувальні сухарі і обваляйте філе з кожної сторони.
курячі відбивні в паніровці - фото крок 5
5. Тим часом розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть відбивні, обсмажуйте з двох сторін до рум'яної скоринки.
курячі відбивні в паніровці - фото крок 6
6. Перекладіть відбивні на паперовий рушник, потім викладіть на блюдо і подавайте зі свіжими овочами.

Схожі рецепти