Рецепт Свинячі відбивні в паніровці фото

Свинячі відбивні в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Головний секрет смачних відбивних - це гарне м'ясо. Найкраще брати шию. У рекламі таке блюдо не потребує. Воно добре само по собі без будь-яких доповнень.

Опис приготування:

Це одні з найсмачніших відбивних, які Ви коли-небудь пробували. Вони відмінно підійдуть для святкового столу. І до них просто необхідно на додаток приготувати будь-якої овочевий салат. Пробуйте! Пригощайтеся! Дуже смачно!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Соєвий соус - 100 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Спеції - За смаком
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
свинячі відбивні в паніровці - фото крок 1
Свинину наріжте на шматочки. Відбийте і замаринуйте хвилин на 20-30 в соєвому соусі.
свинячі відбивні в паніровці - фото крок 2
Потім додайте розтоплене вершкове масло і добре перемішайте. Завдяки цьому м'ясо буде ніжніше з легким вершковим смаком.
свинячі відбивні в паніровці - фото крок 3
Потім обваляйте шматочки м'яса в панірувальних сухарях.
свинячі відбивні в паніровці - фото крок 4
Обсмажте в гарячому маслі з двох сторін.
свинячі відбивні в паніровці - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти