Свинячі відбивні в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Головний секрет смачних відбивних - це гарне м'ясо. Найкраще брати шию. У рекламі таке блюдо не потребує. Воно добре само по собі без будь-яких доповнень.
Це одні з найсмачніших відбивних, які Ви коли-небудь пробували. Вони відмінно підійдуть для святкового столу. І до них просто необхідно на додаток приготувати будь-якої овочевий салат. Пробуйте! Пригощайтеся! Дуже смачно!
- Свинина - 1 кілограм
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Спеції - За смаком
- Панірувальні сухарі - 100 грам
Свинину наріжте на шматочки. Відбийте і замаринуйте хвилин на 20-30 в соєвому соусі.
Потім додайте розтоплене вершкове масло і добре перемішайте. Завдяки цьому м'ясо буде ніжніше з легким вершковим смаком.
Потім обваляйте шматочки м'яса в панірувальних сухарях.
Обсмажте в гарячому маслі з двох сторін.
Смачного!