Свинячі відбивні на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше свинячих відбивні на грилі? ) Тільки свинячі відбивні на грилі, приготовані зі спеціями. Ось спробуйте самі і порівняйте! М'ясо беріть найсвіжіше і відразу починайте готувати!
Свинячі відбивні на грилі потрібно посипати спеціями і залишити в холодильнику на восьму годину, щоб м'ясо просочилося ароматами. Якщо у вас немає стільки часу чекати, то помарінуйте м'ясо хоча б годину. В цьому випадку в холодильник відправляти його не треба. Приготовану суміш спецій насипте в банку і використовуйте в міру необхідності. Звичайно, можна взяти спецій не по одній-дві ложки, а більше, якщо будете тримати їх про запас. Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 600 грам
- Паприка - 2 чайних ложки
- Чилі - 2 чайних ложки
- Цукор коричневий - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
- Червоний перець - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
Підготувати прянощі.
Кмин і червоний перець подрібнити в кавомолці.
Посипте відбивні сумішшю спецій і залиште в холодильнику на 8 годин.
Смажте відбивні до коричневого кольору.