Рецепт Свинячі відбивні на грилі фото

Свинячі відбивні на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви

Що може бути смачніше свинячих відбивні на грилі? ) Тільки свинячі відбивні на грилі, приготовані зі спеціями. Ось спробуйте самі і порівняйте! М'ясо беріть найсвіжіше і відразу починайте готувати!

Свинячі відбивні на грилі потрібно посипати спеціями і залишити в холодильнику на восьму годину, щоб м'ясо просочилося ароматами. Якщо у вас немає стільки часу чекати, то помарінуйте м'ясо хоча б годину. В цьому випадку в холодильник відправляти його не треба. Приготовану суміш спецій насипте в банку і використовуйте в міру необхідності. Звичайно, можна взяти спецій не по одній-дві ложки, а більше, якщо будете тримати їх про запас. Успіхів і приємного апетиту!

  • Свинина - 600 грам
  • Паприка - 2 чайних ложки
  • Чилі - 2 чайних ложки
  • Цукор коричневий - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Червоний перець - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
свинячі відбивні на грилі - фото крок 1
Підготувати прянощі.
свинячі відбивні на грилі - фото крок 2
Кмин і червоний перець подрібнити в кавомолці.
свинячі відбивні на грилі - фото крок 3
Посипте відбивні сумішшю спецій і залиште в холодильнику на 8 годин.
свинячі відбивні на грилі - фото крок 4
Смажте відбивні до коричневого кольору.

Схожі рецепти