Рецепт Свинячі відбивні під соусом фото

Свинячі відбивні під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча вирізка, Гриби, Лісіцкі
Рецепти для схуднення
Для дітей
Гарячі страви, Відбивні

Ніжні, смачні свинячі відбивні - улюблені ласощі всієї родини. Я розповім вам, як приготувати свинячі відбивні під соусом з лисичок. А ви обов'язково спробуйте таке нескладне блюдо!

Головним секретом м'якого і соковитого м'яса є крок додавання приправ. Важливо не солити і не перчити м'ясо до готування, інакше при термічній обробці зі свинини витечуть всі соки і м'ясо стане сухим.

До цієї страви прекрасно підійде зелень петрушки, кінзи або кропу.

  • Свинина - 500 грам
  • Лісіцкі - 300 грам
  • Вершки 15% - 300 мілілітрів
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Борошно - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
свинячі відбивні під соусом - фото крок 1
М'ясо розріжте на 4 шматка. Злегка відбийте. Вилийте рослинне масло на сковорідку, розігрійте її. Обсмажте відбивні з двох сторін протягом 20 хвилин. Зніміть м'ясо з вогню. Після цього посоліть і поперчіть м'ясо на свій смак.
свинячі відбивні під соусом - фото крок 2
PROMON Лисички, наріжте їх пластинками. Якщо ви використовуєте дрібні гриби, краще залиште їх цілком, так соус вийде більш текстурованим.
свинячі відбивні під соусом - фото крок 3
Візьміть ще одну сковороду. Розтопіть на ній вершкове масло. Потім додайте гриби. Лисицький soderzhat багато вологи, тому смажте їх до тих пір, поки вся вода не випарується. Після того, як лисиці pozharenи, приправити сіллю, додайте борошно. Ретельно перемішайте гриби. Важливо рівномірно розподілити борошно. Потримайте лисички на вогні ще кілька хвилин.
свинячі відбивні під соусом - фото крок 4
Залийте вершки до грибам. Томіть гриби в вершках на вогні до загусання. Разом з вершками в сковороду можете викласти і ваші відбивні, так вони стануть м'якше і ароматні.
Також ви можете приготувати соус окремо і полити їм м'ясо, так блюдо буде виглядати більш естетично. Смачного!

Схожі рецепти