Свинячі відбивні з овочами під сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся з вами своїм варіантом приготування м'яса в духовці. Рецепт дуже простий, а ось поєднання м'яса, грибів, помідорів, зелені і сиру завжди безпрограшна!
Свинина з овочами в духовці - одне з улюблених страв у нашій сім'ї. Його можна подати як смачне і ситне блюдо, як на святковий, так і буденний стіл! До речі, таким же способом можна запекти і яловичину, і курку - буде соковито!
- Свинина - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штуки
- Болгарський перець - 1/2 штуки
- Помідори - 2-3 штук
- Сир твердий - 50 грам
- Кріп - 1 Пучков
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Печериці - 200 грам
М'ясо наріжте на порційні шматочки і відбийте.
Обсмажте на сильному вогні трохи і викладіть у форму для запікання. Зверху викладіть нарізану цибулю та печериці.
Розподіліть нарізаний болгарський перець.
Викладіть нарізані помідори.
Посипте відбивні подрібненим кропом і тертим сиром. Накрийте м'ясо фольгою і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 30 хвилин. Потім фольгу зніміть і залиште відбивні рум'янитися хвилин на 10.
Смачного!