Свинячі відбивні під сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Коли необхідно швидко і ситно нагодувати сім'ю або несподіваних гостей, нам завжди на допомогу приходить цей рецепт приготування м'яса. Часу активної підготовки зовсім небагато, а духовка все доробить.
До таких відбивних як гарнір можна запекти в духовці картопля. Також відмінно підійде простий овочевий салат. Просте, але таке святкове блюдо! До речі, таким же способом можна приготувати не тільки свинину, але і яловичину або куряче філе, доповнивши сиром моцарелла і зеленню, наприклад.
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Помідори - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Спеції - За смаком
Свинину наріжте на порційні шматочки і добре відбийте молотком.
На гарячу сковороду налийте трохи олії і швидко обсмажте м'ясо з двох сторін.
Викладіть м'ясо на деко для запікання, застелений фольгою або пекарської папером. Трохи посоліть і розподіліть нарізану цибулю.
Розкладіть нарізані помідори.
Посипте тертим сиром і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 15-20 хвилин.
Подавайте в гарячому вигляді. Смачного!