Свинячі відбивні в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Відбивні - універсальне блюдо. Вони підходять як для святкового столу, так і для повсякденного меню. Хочете порадувати своїх близьких смачним обідом? Приготуйте ніжні відбивні в духовці.
Є відмінний рецепт, як приготувати свинячі відбивні в духовці. Мінімум зусиль і турбот - і відмінне блюдо у вас на столі. Подавайте до столу бажано гарячими, хоча і холодними такі відбивні теж дуже смачні. Як гарнір відмінно підійде відварну картоплю, будь-яка каша або макарони.
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля - 6 штук
- Печериці - 600 грам
- Часник - 4 зубчики
- Сир твердий - 200 грам
- Чорний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Орегано - За смаком
- Італійські трави - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам
- Крем - За смаком
- Майонез - За смаком
1
Свинину порізати шматочками і відбийте молоточком. Приправити сіллю і poperčite.
2
Викладіть на деко вершкове масло, вилийте вино, половину порції лука, нарізаної кільцями, і викладіть свинину.
3
Обсмажте гриби.
4
Посипте свинину спеціями, накрийте цибулею, грибами і порізаним часником.
5
Змішайте сметану з майонезом в співвідношенні 1:3, змастіть м'ясо.
6
Посипте тертим сиром .
7
Запікайте в розігрітій до 190 градусів духовці до готовності.
8
Смачного!