Рецепт Фаршировані свинячі відбивні фото

Фаршировані свинячі відбивні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Фаршировані, Відбивні

Якщо звичайні відбивні вам здаються занадто буденним і нудним блюдом, то спробуйте приготувати відбивні з начинкою. Це не тільки смачно, але і дуже оригінально. Можна приготувати і на свято.

Неймовірно смачне і ситне блюдо! Воно цілком зможе стати фаворитом вашого святкового столу. При подачі полийте трохи соусом або подайте соус в соуснику.

  • Свинина - 600 грам
  • Мал - 200 грам (варений)
  • Гриби - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Бекон копчений - 50 грам
  • Яблуко - 1 штук
  • Апельсиновий сік - 1/2 склянки
  • Вино червоне напівсолодке - 1/2 склянки
  • Журавлина - 1/2 склянки
  • Малина - 1/2 склянки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
фаршировані свинячі відбивні - фото крок 1
Насамперед необхідно приготувати начинку для фарширування.
Обсмажте гриби з цибулею. Додайте дрібно нарізані яблука і бекон. Прожарте все разом, щоб яблука стали м'якими, трохи солі.
фаршировані свинячі відбивні - фото крок 2
Додайте відварений рис і перемішайте.
Начинка готова!
фаршировані свинячі відбивні - фото крок 3
Свинину наріжте на порційні шматки і відбийте.
фаршировані свинячі відбивні - фото крок 4
Викладіть на половину шматка начинку.
фаршировані свинячі відбивні - фото крок 5
Накрийте конвертиком і закріпіть краю зубочистками.
фаршировані свинячі відбивні - фото крок 6
Добре прожарьте з двох сторін. Трохи посоліть і поперчіть.
фаршировані свинячі відбивні - фото крок 7
А подавати таке м'ясо найкраще з ягідним соусом. Для приготування соусу з'єднайте вино, сік, ягоди і цукор. Доведіть до кипіння, подрібніть блендером в пюре і варіть до загустіння. На це піде 20-30 хвилин.
фаршировані свинячі відбивні - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти