Фаршировані свинячі відбивні
(покроковий рецепт з фото)
Якщо звичайні відбивні вам здаються занадто буденним і нудним блюдом, то спробуйте приготувати відбивні з начинкою. Це не тільки смачно, але і дуже оригінально. Можна приготувати і на свято.
Неймовірно смачне і ситне блюдо! Воно цілком зможе стати фаворитом вашого святкового столу. При подачі полийте трохи соусом або подайте соус в соуснику.
- Свинина - 600 грам
- Мал - 200 грам (варений)
- Гриби - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Бекон копчений - 50 грам
- Яблуко - 1 штук
- Апельсиновий сік - 1/2 склянки
- Вино червоне напівсолодке - 1/2 склянки
- Журавлина - 1/2 склянки
- Малина - 1/2 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Насамперед необхідно приготувати начинку для фарширування.
Обсмажте гриби з цибулею. Додайте дрібно нарізані яблука і бекон. Прожарте все разом, щоб яблука стали м'якими, трохи солі.
Обсмажте гриби з цибулею. Додайте дрібно нарізані яблука і бекон. Прожарте все разом, щоб яблука стали м'якими, трохи солі.
Додайте відварений рис і перемішайте.
Начинка готова!
Начинка готова!
Свинину наріжте на порційні шматки і відбийте.
Викладіть на половину шматка начинку.
Накрийте конвертиком і закріпіть краю зубочистками.
Добре прожарьте з двох сторін. Трохи посоліть і поперчіть.
А подавати таке м'ясо найкраще з ягідним соусом. Для приготування соусу з'єднайте вино, сік, ягоди і цукор. Доведіть до кипіння, подрібніть блендером в пюре і варіть до загустіння. На це піде 20-30 хвилин.
Смачного!