Смажені свинячі відбивні
(покроковий рецепт з фото)
Відбивні з м'яса - це звичне блюдо. Готую таке в звичайний день, а також можу зробити на свято. Смачне і ситне блюдо для всіх і кожного. Розповім, як приготувати смажені свинячі відбивні.
Для відбивних можна використовувати будь-яке м'ясо. Краще вибирайте м'ясо з невеликими жировими прошарками, так відбивні будуть більш соковитими. Паніровці для них можна зробити з борошна або панірувальних сухарів. Готові відбивні краще їсти гарячими, якщо вони вже охололи - просто розігрійте. Подавайте їх з гарніром або їжте з ломиком хліба.
- Свинина - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 1/3 склянки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Промийте м'ясо і умочіть паперовими рушниками. Збийте яйце в мисці з допомогою вилки.
2. Відбийте свиняче м'ясо за допомогою кухонного молотка, посоліть і поперчіть за смаком.
3. Занурте отримані свинячі відбивні з двох сторін в яйце.
4. Після яйця обваляйте м'ясо в панірувальних сухарях.
5. Розігрійте сковороду з оливковою олією на середньому вогні. Покладіть в сковороду свинячі відбивні і обсмажуйте на середньому вогні.
6. Готуйте відбивні до золотистої скоринки з двох сторін.
7. Подавайте м'ясо зі свіжою зеленню і овочами.