Хрусткі свинячі відбивні з абрикосом
(покроковий рецепт з фото)
Такі свинячі відбивні готуються в духовці і виходять з хрусткою ароматною скоринкою. Приготовление этого блюда займет буквально10 Минут Вашего времени: все інше зробить духовка. Раджу приготувати такі відбивні, - таких Ви точно ще не пробували.
При приготуванні цієї страви можна брати будь-який джем: прекрасно підійде журавлинний або сливовий. Взагалі, поєднання м'яса з фруктами, - дуже цікаво і незвично, тому пробуйте і експериментуйте.
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Свинячі відбивні з кістками - 4 штуки
- Сіль і мелений перець - - За смаком
- Абрикосовий джем - 4 чайних ложки
1. Панірувальні сухарі змішайте з маслом.
2. М'ясо помийте, обсушити, трохи солі.
3. Викладіть на кожен шматочок м'яса по 1-2 ç.l. Гема.
4. На джем викладіть панірувальні сухарі і пригладьте.
5. Випікайте відбивні в духовці при 180 градусах до золотистої скоринки близько 30 хвилин. Смачного!