Рецепт Хрусткі свинячі відбивні з абрикосом фото

Хрусткі свинячі відбивні з абрикосом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок, На святковий стіл
Гарячі страви, Відбивні

Такі свинячі відбивні готуються в духовці і виходять з хрусткою ароматною скоринкою. Приготовление этого блюда займет буквально10 Минут Вашего времени: все інше зробить духовка. Раджу приготувати такі відбивні, - таких Ви точно ще не пробували.

При приготуванні цієї страви можна брати будь-який джем: прекрасно підійде журавлинний або сливовий. Взагалі, поєднання м'яса з фруктами, - дуже цікаво і незвично, тому пробуйте і експериментуйте.

  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
  • Свинячі відбивні з кістками - 4 штуки
  • Сіль і мелений перець - - За смаком
  • Абрикосовий джем - 4 чайних ложки
хрусткі свинячі відбивні з абрикосом - фото крок 1
1. Панірувальні сухарі змішайте з маслом.
хрусткі свинячі відбивні з абрикосом - фото крок 2
2. М'ясо помийте, обсушити, трохи солі.
хрусткі свинячі відбивні з абрикосом - фото крок 3
3. Викладіть на кожен шматочок м'яса по 1-2 ç.l. Гема.
хрусткі свинячі відбивні з абрикосом - фото крок 4
4. На джем викладіть панірувальні сухарі і пригладьте.
хрусткі свинячі відбивні з абрикосом - фото крок 5
5. Випікайте відбивні в духовці при 180 градусах до золотистої скоринки близько 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти