Оладки з абрикосом
(покроковий рецепт з фото)
Найчастіше вранці я готую випічку на сковороді. Оладки, млинці та панкейкі - часті гості на столі. Зробити їх завжди просто і швидко, а іноді можна піти на експеримент. Тут я це спробувала.
Вам теж варто дізнатися про те, як приготувати млинці з абрикосом. По суті, ми будемо замішувати знайоме багатьом тісто, а вже потім додамо фішку. В самому кінці додадуться фрукти, якими можуть бути яблука, груші, нектарини і т.Д.. Виходять солодкі вироби з пріпёком. Подавайте їх зі згущеним молоком або медом.
- Абрикос - 3 штуки
- Кефір - 1 Склянка
- Пшеничне борошно - 1 Склянка
- Ванілін - 5 грам
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Яйце - 1 штука
- Цукор білий - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1. Підготуйте необхідні продукти.
2. Для початку яйце збийте з цукром, сіллю і ваніліном.
3. Потім влийте кефір і розпушувач.
4. Частинами вводите борошно, і замішати рідке тісто.
5. Абрикоси промийте і наріжте тонкими часточками.
6. Потім в розігріте масло влийте по ложці тесту.
7. Через 30 секунд на поверхню виробів викладіть по 2 часточки абрикоса.
8. Тепер обсмажте оладки з іншого боку. Все готово! Приємного чаювання!