Брускетта з абрикосом, мигдалем і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний французький сир Брі на підсмаженому шматочку багета, змащеного абрикосовим джемом - це дуже смачно! Ідеально підходить на святковий стіл в якості закуски до білого вина.
Брускетта або бручетта - різновид гарячих італійських бутербродів. Пропоную вам варіант, як приготувати брускетту з абрикосом, мигдалем і французьким сиром Брі.
- Багет - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Абрикосовий джем - 240 грам
- "сир Брі" - 240 грам
- Мигдаль - 1/3 склянки (смажений)
1. Багет наріжте по діагоналі скибочками завтовшки трохи більше сантиметра.
2. Оливкова олія нагрійте в сковороді на середньому вогні. Кожен скибочку хліба натріть часником з двох сторін. Обсмажте скибочки багета на середньому вогні протягом 5 хвилин до хрусткої скоринки і золотистого кольору, перевертаючи один раз.
3. Змастіть підсмажений багет абрикосовим джемом. Викладіть зверху тонко нарізаний сир "брі", подрібнений мигдаль.
4. Смачного!