Рецепт Брускетта з абрикосом, мигдалем і сиром фото

Брускетта з абрикосом, мигдалем і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку, На святковий стіл, На сніданок, Фуршет
Брускетта

Ніжний французький сир Брі на підсмаженому шматочку багета, змащеного абрикосовим джемом - це дуже смачно! Ідеально підходить на святковий стіл в якості закуски до білого вина.

Брускетта або бручетта - різновид гарячих італійських бутербродів. Пропоную вам варіант, як приготувати брускетту з абрикосом, мигдалем і французьким сиром Брі.

  • Багет - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Абрикосовий джем - 240 грам
  • "сир Брі" - 240 грам
  • Мигдаль - 1/3 склянки (смажений)
брускетта з абрикосом, мигдалем і сиром - фото крок 1
1. Багет наріжте по діагоналі скибочками завтовшки трохи більше сантиметра.
брускетта з абрикосом, мигдалем і сиром - фото крок 2
2. Оливкова олія нагрійте в сковороді на середньому вогні. Кожен скибочку хліба натріть часником з двох сторін. Обсмажте скибочки багета на середньому вогні протягом 5 хвилин до хрусткої скоринки і золотистого кольору, перевертаючи один раз.
брускетта з абрикосом, мигдалем і сиром - фото крок 3
3. Змастіть підсмажений багет абрикосовим джемом. Викладіть зверху тонко нарізаний сир "брі", подрібнений мигдаль.
брускетта з абрикосом, мигдалем і сиром - фото крок 4
4. Смачного!

Схожі рецепти