Брускетта - рецепти від домашніх кухарів

Багет з запеченими овочами

Багет з запеченими овочами

Що якщо на обід вам зовсім не хочеться їсти м'ясо або рибу, а організм вимагає чогось овочевого і ситного одночасно. Тоді вам потрібно розглянути цей варіант. Він задовольнить обидва запиту. опис приготування: Ідея страви проста і зрозуміла, але від цього не буде менш смачно. Всі інгредієнти п...

читати далі
Брускетта «Цезар»

Брускетта «Цезар»

впевнена, що багатьом приходила в голову думка поєднати підсушений (підсмажений) хліб і улюблений салат. Я хочу вас познайомити з рецептом, як приготувати брускетту "; Цезар ";. просто, геніально! опис приготування: Курячі грудки я обсмажую в пергаменті з додаванням спецій на сухій сковороді. ...

читати далі
Брускетта з абрикосом, мигдалем і сиром

Брускетта з абрикосом, мигдалем і сиром

Ніжний французький сир Брі на підсмаженому шматочку багета, змащеного абрикосовим джемом - це дуже смачно! Ідеально підходить на святковий стіл в якості закуски до білого вина. опис приготування: Брускетта або бручетта - різновид гарячих італійських бутербродів. Пропоную вам варіант, як пригот...

читати далі
Брускетта з авокадо і томатами

Брускетта з авокадо і томатами

За модною назвою ховається подобу звичного нам сендвіча, бутерброда або грінки. Можете зробити їх з будь-якою начинкою. Розповім про те, як приготувати брускетту з авокадо і томатами. опис приготування: Брускетта - це відмінне частування до святкового столу або фуршету. Використовуйте для осно...

читати далі
Брускетта з авокадо

Брускетта з авокадо

Брускетта з авокадо — моя улюблена закуска, яку я запозичила у італійців. З безлічі варіацій, перепробуваних мною, брускатта авокадо — одна з найуспішніших. опис приготування: Брускетта з авокадо — відмінна легка закуска. Я дуже люблю авокадо і готова є брускетту з авокадо щодня. Цей фрукт дуж...

читати далі
Брускетта з баклажанами

Брускетта з баклажанами

Брускетта з баклажанами готується в два етапи. Насамперед нагріваємо до хрустоти і золотистої скоринки скибочки багета, друге — готуємо заправку з баклажанів і спецій. пальчики оближете! опис приготування: Як приготувати брускетту з баклажанами? 1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів...

читати далі
Брускетта з грибами

Брускетта з грибами

Брускетта з грибами подається як вишуканої закуски. Гриби і цибулю треба карамелізовану, до них додати ароматні спеції і все це подати на золотисто-хрусткому багеті, змащеному сиром. опис приготування: Як приготувати брускетту з грибами? 1. Лук почистіть і наріжте тонкими півкільцями. 2. У нев...

читати далі
Брускетта з моцарелою

Брускетта з моцарелою

Брускетта з моцарелою — відмінна закуска для легкого полуденного перекусу, під вечірнє вино або коктейль або просто, коли хочеться чогось легкого. Класична закуска включає сир і помідори. опис приготування: Як приготувати брускетту з моцарелою? 1. Багет поріжте скибочками, кожен шматочок збриз...

читати далі
Брускетта з горішками

Брускетта з горішками

Брускетта з горішками може бути доповнена різними складовими. Ось і ми візьмемо батат або солодка картопля, сушену журавлину, часник, спеції і створимо з усього цього ароматну і смачну закуску. опис приготування: Як приготувати брускетту з горішками? 1. Солодкий картопля почистіть і відваріть ...

читати далі
Брускетта з песто

Брускетта з песто

Брускетта з песто є класичну італійську закуску — помидорчик, вершковий сир або моцарелла, песто і хрусткий білий хліб. Таку закуску можна на сніданок подати, на полуденок. опис приготування: Песто можна купити готовий, а можна приготувати і в домашніх умовах. Для песто потрібен пучое базиліка...

читати далі
Брускетта з помідорами та базиліком

Брускетта з помідорами та базиліком

З кожної подорожі привожу різні рецептики і не перестаю дивуватися різноманіттю страв різних кухонь світу! наприклад, Брускетта з помідорами та базиліком — прекрасна легка вегетаріанська закуска. опис приготування: Брускетта з помідорами і базиліком дуже дуже смачна. Її добре робити в спекотни...

читати далі
Брускетта з прошутто

Брускетта з прошутто

Брускетта з прошутто сподобається всім любителям смачних закусок. Додамо до прошутто рикотту, розмарин, сливові помідори, спеції. Буде дуже смачно і красиво. Аромат у такий брускетти — неповторний. опис приготування: Як приготувати брускетту з прошутто? 1. Увімкніть духовку нагріватися на 215-...

читати далі
Брускетта з ростбіф

Брускетта з ростбіф

Брускетта з ростбіф — маленька, але серйозна закуска. Її можна готувати тоді, коли у вас залишився запечений шматок яловичини після свята або банкету. У компанію до м'яса додамо лук і сир. опис приготування: Для брускетти з ростбіф нам знадобиться тонка нарізка готового ростбіфу. Подбайте про ...

читати далі
Брускетта з сардинами і вершковим сиром

Брускетта з сардинами і вершковим сиром

Брускетта - ідеальний італійський бутерброд. На хрусткому скибочці багета - запечений вершковий сир зі смачною рибкою і в'яленим томатом. Прекрасне поєднання смаків в одному укусі. Пригощайтеся! опис приготування: Пропоную вам рецепт, як приготувати брускетту з сардинами і вершковим сиром. Так...

читати далі
Брускетта з оселедцем

Брускетта з оселедцем

Брускетта з оселедцем відмінно порушить апетит і прикрасить стіл холодних закусок на будь-якому святі. Крім оселедця (я люблю мариновану), знадобиться маринований перець болгарський, моцарелла, зелень. опис приготування: Оселедець для брускетти з оселедцем використовуйте будь-яку, яку любите. ...

читати далі
Брускетта з сиром

Брускетта з сиром

Брускетта з сиром запікають у духовці, а овочі для неї треба обсмажити в сковороді. Додамо сюди помідорів, цибуля, свіжий базилік і тягучий сир. Подавайте таку закуску на свято або до напоїв. опис приготування: Як приготувати брускетту з сиром? 1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів....

читати далі
Брускетта з шинкою

Брускетта з шинкою

Брускетта з шинкою (пармской шинкою!) готується протягом 10 хвилин. це — вишукана середземноморська закуска не залишить байдужих. Все просто і швидко. Обов'язково приготуйте таку закуску! опис приготування: Як приготувати брускетту з шинкою? 1. Духовку нагрейте до 180 градусів. 2. Багет наріжт...

читати далі
Брускетта з в'яленими помідорами

Брускетта з в'яленими помідорами

Брускетта з в'яленими помідорами підійде в якості сніданку, полудня, перекусу, відмінною вечірньої закуски під вино і навіть для свята. фета харчування, трохи оливкового масла, свіжого базиліку. опис приготування: Я зазвичай купую в'ялені помідори в олії і це масло використовую для змазування ...

читати далі
Брускетта зі шпинатом

Брускетта зі шпинатом

Брускетти - це найулюбленіша закуска в Італії або Іспанії. Вона являє собою основу з хліба, на яку кладуть всілякі інгредієнти, приправляючи все оливковою олією і спеціями. опис приготування: Для цієї страви вам знадобиться свіжий шпинат і чіабатта. При бажанні її можна замінити на звичайний б...

читати далі
Брускетта в духовці

Брускетта в духовці

Не дарма кажуть, що все геніальне просто. Гарне підтвердження того — брускетта в духовці! Я їла цю смакоту на Мальті, і до сих пір пам'ятаю як це було смачно! Прості середземноморські продукти! опис приготування: Свіжа легка Брускетта в духовці, це дуже приємна закуска. У країнах Середземномор...

читати далі