Брускетта з ростбіф
(покроковий рецепт з фото)
Брускетта з ростбіф - маленька, але серйозна закуска. Її можна готувати тоді, коли у вас залишився запечений шматок яловичини після свята або банкету. У компанію до м'яса додамо лук і сир.
Для брускетти з ростбіф нам знадобиться тонка нарізка готового ростбіфу. Подбайте про це заздалегідь. Отже, приступаємо.
Як приготувати брускетту з ростбіф?
1. Духовку нагрейте до 180 градусів.
2. Багет наріжте скибочками, кожну скибочку змастіть або збризніть оливковим маслом. Запікайте скибочки багета до легкої хрустоти в розігрітій духовці.
3. Готові скибочки багета остудіть.
4. Кожен скибочку хліба змастіть вершковим сиром.
5. Lukovitsu чистий, наріжте невеликими кубиками і обсмажте до прозорості на олії в сковороді.
6. На змащений сиром скибочку багета викладіть трохи цибулі.
7. Викладіть нарізку ростбіфу на кожну скибочку багета з цибулею, достатньо однієї платівки.
Брускетта з ростбіф готова!
Смачного!
- Багет - 1 штука
- Готовий ростбіф - 8-10 скибочок
- Вершковий сир - 5-6 Ст. Ложок
- Цибулина - 1 штука (велика)
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
Як приготувати брускетту з ростбіф?
1. Духовку нагрейте до 180 градусів.
2. Багет наріжте скибочками, кожну скибочку змастіть або збризніть оливковим маслом. Запікайте скибочки багета до легкої хрустоти в розігрітій духовці.
3. Готові скибочки багета остудіть.
4. Кожен скибочку хліба змастіть вершковим сиром.
5. Lukovitsu чистий, наріжте невеликими кубиками і обсмажте до прозорості на олії в сковороді.
6. На змащений сиром скибочку багета викладіть трохи цибулі.
7. Викладіть нарізку ростбіфу на кожну скибочку багета з цибулею, достатньо однієї платівки.
Брускетта з ростбіф готова!
Смачного!