Рецепт Брускетта з ростбіф фото

Брускетта з ростбіф
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яловичина
ПП рецепти
На полуденок, На швидку руку, На святковий стіл, На сніданок, Фуршет
Брускетта

Брускетта з ростбіф - маленька, але серйозна закуска. Її можна готувати тоді, коли у вас залишився запечений шматок яловичини після свята або банкету. У компанію до м'яса додамо лук і сир.

Для брускетти з ростбіф нам знадобиться тонка нарізка готового ростбіфу. Подбайте про це заздалегідь. Отже, приступаємо.

Як приготувати брускетту з ростбіф?

1. Духовку нагрейте до 180 градусів.

2. Багет наріжте скибочками, кожну скибочку змастіть або збризніть оливковим маслом. Запікайте скибочки багета до легкої хрустоти в розігрітій духовці.

3. Готові скибочки багета остудіть.

4. Кожен скибочку хліба змастіть вершковим сиром.

5. Lukovitsu чистий, наріжте невеликими кубиками і обсмажте до прозорості на олії в сковороді.

6. На змащений сиром скибочку багета викладіть трохи цибулі.

7. Викладіть нарізку ростбіфу на кожну скибочку багета з цибулею, достатньо однієї платівки.

Брускетта з ростбіф готова!

Смачного!

  • Багет - 1 штука
  • Готовий ростбіф - 8-10 скибочок
  • Вершковий сир - 5-6 Ст. Ложок
  • Цибулина - 1 штука (велика)
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
Для брускетти з ростбіф нам знадобиться тонка нарізка готового ростбіфу. Подбайте про це заздалегідь. Отже, приступаємо.

Як приготувати брускетту з ростбіф?

1. Духовку нагрейте до 180 градусів.

2. Багет наріжте скибочками, кожну скибочку змастіть або збризніть оливковим маслом. Запікайте скибочки багета до легкої хрустоти в розігрітій духовці.

3. Готові скибочки багета остудіть.

4. Кожен скибочку хліба змастіть вершковим сиром.

5. Lukovitsu чистий, наріжте невеликими кубиками і обсмажте до прозорості на олії в сковороді.

6. На змащений сиром скибочку багета викладіть трохи цибулі.

7. Викладіть нарізку ростбіфу на кожну скибочку багета з цибулею, достатньо однієї платівки.

Брускетта з ростбіф готова!

Смачного!

Схожі рецепти