Рецепт Ростбіф зі свинини фото

Ростбіф зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Сімейна вечеря
Гарячі страви

Ростбіф зі свинини можна приготувати з чудовим соусом з лука і інжиру. Вийде неймовірно смачно. Таке блюдо цілком можна подати на святковий стіл. Виглядає воно приголомшливо! Спробуйте!

Як приготувати ростбіф зі свинини?

1. Свинину посипте сіллю, перцем і подрібненим чебрецем (сушеним або сежім).

2. Лук і чистий Chesnok, подрібніть.

3. Обсмажте цибулю з часником в сковороді на олії.

4. Відсуньте лопаткою обсмажену цибулю і часник в сторону сковороди. Додайте в сковороду 20 г вершкового масла, обсмажте свинину до коричневої скоринки на великій температурі. Наша задача - "закрити" сік всередині.

5. М'ясо викладіть. Ні в якому разі не пробивайте в ньому вилкою!

6. Інжир наріжте четвертинками і викладіть в сковороду з цибулею. Смажте, помішуючи, протягом хвилини.

7. У форму для запікання викладіть інжир з цибулею, на нього оселити м'ясо і полийте його білим вином (півсклянки).

8. Запікайте ростбіф в розігрітій до 220 градусів духовці протягом 30 хвилин. Потім вилийте на м'ясо ще півсклянки вина і запікайте ще годину.

9. Через годину витягніть м'ясо з духовки, дайте йому хвилин 15 відпочити. У цей час приготуйте соус. У форму з інжиром, цибулею і м'ясним соком додайте бульйон, варите 10 хвилин. Потім додайте сметану, перемішайте і прогрійте. Соус готовий!

Ростбіф зі свинини готовий!

Смачного!

  • Свинина - 1, 5-2 кілограма
  • Лук синій - 2 штуки
  • Чебрець, гілочки - 4 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Часник - 3 зубчики
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Інжир - 4-5 штук
  • Біле сухе вино - 1 Склянка
  • Курячий бульйон - 1, 5 склянки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
Як приготувати ростбіф зі свинини?

1. Свинину посипте сіллю, перцем і подрібненим чебрецем (сушеним або сежім).

2. Лук і чистий Chesnok, подрібніть.

3. Обсмажте цибулю з часником в сковороді на олії.

4. Відсуньте лопаткою обсмажену цибулю і часник в сторону сковороди. Додайте в сковороду 20 г вершкового масла, обсмажте свинину до коричневої скоринки на великій температурі. Наша задача - "закрити" сік всередині.

5. М'ясо викладіть. Ні в якому разі не пробивайте в ньому вилкою!

6. Інжир наріжте четвертинками і викладіть в сковороду з цибулею. Смажте, помішуючи, протягом хвилини.

7. У форму для запікання викладіть інжир з цибулею, на нього оселити м'ясо і полийте його білим вином (півсклянки).

8. Запікайте ростбіф в розігрітій до 220 градусів духовці протягом 30 хвилин. Потім вилийте на м'ясо ще півсклянки вина і запікайте ще годину.

9. Через годину витягніть м'ясо з духовки, дайте йому хвилин 15 відпочити. У цей час приготуйте соус. У форму з інжиром, цибулею і м'ясним соком додайте бульйон, варите 10 хвилин. Потім додайте сметану, перемішайте і прогрійте. Соус готовий!

Ростбіф зі свинини готовий!

Смачного!

Схожі рецепти