Рецепт Брускетта з авокадо фото

Брускетта з авокадо
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти , Авокадо
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На природу , Фуршет
Брускетта
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Брускетта з авокадо - моя улюблена закуска, яку я запозичила у італійців. З безлічі варіацій, перепробуваних мною, брускатта авокадо - одна з найуспішніших.

Опис приготування:

Брускетта з авокадо - відмінна легка закуска. Я дуже люблю авокадо і готова є брускетту з авокадо щодня. Цей фрукт дуже корисний для печінки, для шлунково-кишкового тракту, а також це вегетаріанський замінник яєць і м'яса. Якщо ви ще не полюбили авокадо, то наша Брускетта з авокадо - прекрасна можливість зробити це. Немає потреби говорити, що авокадо - це тільки основа, тому додавайте інші продукти, спеції, експериментуйте. Успіхів і приємного апетиту!

  • Авокадо - 1 штука
  • Вапно - 12 штук (сік)
  • Пармезан тертий - За смаком
  • Багет - 1 штука
  • Спеції - За смаком
брускетта з авокадо - фото крок 1
Авокадо звільнити від кісточки.
брускетта з авокадо - фото крок 2
М'якоть авокадо викласти на тарілку.
брускетта з авокадо - фото крок 3
Додати сік лайма.
брускетта з авокадо - фото крок 4
З м'якоті авокадо зробити пасту.
брускетта з авокадо - фото крок 5
Приправити спеціями за смаком.
брускетта з авокадо - фото крок 6
Багет нарізати на порції.
брускетта з авокадо - фото крок 7
На хліб нанести масу з авокадо.
брускетта з авокадо - фото крок 8
Авокадо посипати сиром.

Схожі рецепти