Брускетта з авокадо і томатами
(покроковий рецепт з фото)
За модною назвою ховається подобу звичного нам сендвіча, бутерброда або грінки. Можете зробити їх з будь-якою начинкою. Розповім про те, як приготувати брускетту з авокадо і томатами.
Брускетта - це відмінне частування до святкового столу або фуршету. Використовуйте для основи французький багет або тонкий батон. Сам хліб можна підсмажити, запекти або залишити так. Закуску варто подавати відразу після приготування, не варто залишати надовго, адже хліб і овочі обвітрилася.
- Французький багет - 1/3 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Авокадо - 0, 5 штуки
- Листя базиліка - 4-5 штук
- Оливкова олія - За смаком
- Морська сіль - За смаком
1. Поріжте багет на 5-6 скибочок по діагоналі.
2. Промийте авокадо, розріжте його часточками, покладіть авокадо на скибочки багета, роздавите фрукт на скибочках за допомогою вилки.
3. Додайте на кожен шматочок трохи морської солі.
4. Помийте і наріжте помідори кільцями.
5. Покладіть кільця помідора на авокадо.
6. Промийте листя базиліка, покладіть їх один на одного, скрутіть в трубочку і поріжте.
7. Помістіть брускетти на тарілку сервіровки, посипте базиліком, полийте оливковою олією і подавайте до столу.