Рецепт Брускетта з авокадо і томатами фото

Брускетта з авокадо і томатами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Фрукти , Авокадо , Помідор
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Брускетта
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 15 хв.

За модною назвою ховається подобу звичного нам сендвіча, бутерброда або грінки. Можете зробити їх з будь-якою начинкою. Розповім про те, як приготувати брускетту з авокадо і томатами.

Опис приготування:

Брускетта - це відмінне частування до святкового столу або фуршету. Використовуйте для основи французький багет або тонкий батон. Сам хліб можна підсмажити, запекти або залишити так. Закуску варто подавати відразу після приготування, не варто залишати надовго, адже хліб і овочі обвітрилася.

  • Французький багет - 1/3 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Авокадо - 0, 5 штуки
  • Листя базиліка - 4-5 штук
  • Оливкова олія - За смаком
  • Морська сіль - За смаком
брускетта з авокадо і томатами - фото крок 1
1. Поріжте багет на 5-6 скибочок по діагоналі.
брускетта з авокадо і томатами - фото крок 2
2. Промийте авокадо, розріжте його часточками, покладіть авокадо на скибочки багета, роздавите фрукт на скибочках за допомогою вилки.
брускетта з авокадо і томатами - фото крок 3
3. Додайте на кожен шматочок трохи морської солі.
брускетта з авокадо і томатами - фото крок 4
4. Помийте і наріжте помідори кільцями.
брускетта з авокадо і томатами - фото крок 5
5. Покладіть кільця помідора на авокадо.
брускетта з авокадо і томатами - фото крок 6
6. Промийте листя базиліка, покладіть їх один на одного, скрутіть в трубочку і поріжте.
брускетта з авокадо і томатами - фото крок 7
7. Помістіть брускетти на тарілку сервіровки, посипте базиліком, полийте оливковою олією і подавайте до столу.

Схожі рецепти