Брускетта «Цезар»
(покроковий рецепт з фото)
Впевнена, що багатьом приходила в голову думка поєднати підсушений (підсмажений) хліб і улюблений салат. Я хочу вас познайомити з рецептом, як приготувати брускетту "цезар" . Просто, геніально!
Курячі грудки я обсмажую в пергаменті з додаванням спецій на сухій сковороді. М'ясо залишається соковитим і легко ріжеться на дрібні кубики. У заправку для салату додайте родзинки, він додасть їй пікантну нотку смаку. Булочку або шматок хліба можна підсушити до легкого хрускоту в духовці або на сухій сковороді.
- Грудка куряча - 200 грам
- Приправа - 1 Чайна ложка (для курки)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Печиво - 3 штуки
- Капуста китайська - 100 грам
- Ізюм - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Вершки - 30 мілілітрів
- Соус вустершірскій - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Перець мелений - За смаком
- Пармезан - 2 Ст. Ложки (тертий)
1. Курячі грудки промийте та висушіть. Відбийте молоточком до товщини в 1 см. Пергамент змастіть рослинною олією, посипте приправою для шашлику і сіллю (1/2 немає. Л.), загорніть відбите м'ясо.
2. На сухій сковороді обсмажте курячу грудку в пергаменті з двох сторін по 3-4 хвилини з кожного. Остудіть.
3. Підготуйте інші необхідні інгредієнти. Ізюм замочіть окропом на 20 хвилин, злийте воду. Часник очистіть подрібніть.
4. Булочки розріжте навпіл і поставте запікати в духовку на 10 хвилин при 180 ° С. Або підсмажте на сковороді-гриль.
5. Для соусу з'єднайте (в измельчителе) родзинки, майонез, вершки, вустерширський соус, подрібнений часник, чорний перець і збийте до однорідності.
6. Грудку наріжте на дрібні кубики і перемішайте з соусом. Пекінську капусту дуже тонко порубати.
7. На верх булочки покладіть нашатковану капусту, потім - шматочки грудки в соусі і посипте тертим сиром.
8. Смачного!