Брускетта з салатом «Цезар»
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальна подача допоможе вам навіть самий звичайний салат презентувати по-новому. Розповім, як приготувати брускетту з салатом «Цезар». Можна зробити будь-який варіант цього популярного салату.
Брускетту з «Цезарем» можна подати як закуску або салату. Це відмінне рішення для свята або фуршету. Любіть «Цезар» з креветками або курячий? З брускетто буде вигідно виглядати будь. До такого салату подайте келих хорошого вина. Насолоджуйтесь!
- Грецький йогурт - 3/4 склянки
- Тертий пармезан - 3/4 склянки
- Молоко - 4-5 Ст. Ложок
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Вустерширський соус - 1 Ст. Ложка
- Анчоуси - 1 Чайна ложка
- Часник - 3 зубчики
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Лимонний сік - 3-4 Ст. Ложок
- Капуста "калі" - 100 грам
- Курка - 100 грам
- Мигдаль - 1/4 склянки
- Багет - 1 штука
1
Наріжте багет скибочками. Змішайте оливкову олію (залиште 2 столові ложки) з подрібненим зубчиком часнику. Змастіть кожен шматочок хліба часниковим маслом.
2
Викладіть хліб на деко і запікайте в розігрітій до 170 градусів духовці 15 хвилин, потім видаліть і залиште для охолодження.
3
Обсмажену курку наріжте шматочками, до неї додайте подрібнені анчоуси, подрібнений часник, грецький йогурт, лимонний сік, гірчицю, соус, сіль і перець, молоко, тертий пармезан (залиште трохи для прикраси), нарізану капусту і мигдаль.
4
Викладіть трохи салату на кожен шматочок хліба і прикрасьте тонким скибочкою пармезану. Подавайте брускетту відразу, щоб вона не розмокла.