Рецепт Барбекю з норвезької сьомги-гриль з яблучно-капустяним салатом фото

Барбекю з норвезької сьомги-гриль з яблучно-капустяним салатом
(покроковий рецепт з фото)

Норвезька кухня
Риба та морепродукти , Чилі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Вишукане блюдо для любителів норвезької сьомги.

Опис приготування:

Соус для барбекю

2 ст. L. Соняшникової олії або сала

1 шт. Білий лук, нарізати кубиками

3 зубчики часнику

Кетчуп

2 ст. L. Яблучного оцту

3 ст. L. Французької або діжонськой гірчиці

10 мл вустерського соусу

1 ст. L. Порошку копченої паприки

2 ст. L. Рідкого диму (по бажанню)

Часник і цибуля згасити до розм'якшення і золотистого кольору. Додати інші інгредієнти і готувати, не даючи закипати протягом 20 хвилин.

4 шт. Філе-Лойна норвезької сьомги по 150 г

1 л води

Сіль за смаком

10 мл соняшникової олії

20 мл соусу для барбекю домашнього приготування або з магазину.

Змішати холодну воду і сіль. Шматки риби викласти в розсіл, через 20 хвилин вийняти. Обмазати рибу маслом і смажити на грилі 2-3 хвилини з кожного боку, перед готовністю додати соус барбекю.

Яблучно-капустяний салат

¼ шт. Річної капусти, порізати тонко

2 шт. Морква, порізати тонкими скибочками

½ шт. Огірка, очистити від шкірки, видалити насіння і нарізати тонкими скибочками

1 шт. Зелене яблуко, порізати тонкими скибочками

Заправка

20 мл сметани

1 немає. L. Порошку кмину

1 немає. L. Кайенского перцю

½ шт. Зубчики часнику, натерти на терці

½ шт. Лимона (сік)

Безпосередньо перед подачею на стіл заправку змішати з овочами.


  • Соняшникова олія или сало- 2 Ст. Ложки
  • Білий цибулю - 1 штука (нарізати кубиками)
  • Часник - 3 зубчики
  • Кетчуп - 1 штука
  • Яблучний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Французька або дижонская гірчиця- 3 Ст. Ложки
  • Вустерський соус - 10 мілілітрів
  • Копчена паприка - 1 Ст. Ложка
  • Рідкий дим - 2 Ст. Ложки (по бажанню
    )
  • Філе-Лойна норвезької сьомги по 150 г. - 4 штуки
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 1 щіпка
  • Соняшникова олія - 10 мілілітрів
  • Соус для барбекю (Свой или из магазина) - 20 мілілітрів
  • Літня капуста- 1/4 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Огірок - 1/2 штуки
  • Зелене яблуко - 1 штука
  • Крем - 20 мілілітрів
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Каєнський перець - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1/2 зубчики
  • Лимон (сік) - 1/2 штуки
Соус для барбекю

2 ст. L. Соняшникової олії або сала

1 шт. Білий лук, нарізати кубиками

3 зубчики часнику

Кетчуп

2 ст. L. Яблучного оцту

3 ст. L. Французької або діжонськой гірчиці

10 мл вустерського соусу

1 ст. L. Порошку копченої паприки

2 ст. L. Рідкого диму (по бажанню)

Часник і цибуля згасити до розм'якшення і золотистого кольору. Додати інші інгредієнти і готувати, не даючи закипати протягом 20 хвилин.

4 шт. Філе-Лойна норвезької сьомги по 150 г

1 л води

Сіль за смаком

10 мл соняшникової олії

20 мл соусу для барбекю домашнього приготування або з магазину.

Змішати холодну воду і сіль. Шматки риби викласти в розсіл, через 20 хвилин вийняти. Обмазати рибу маслом і смажити на грилі 2-3 хвилини з кожного боку, перед готовністю додати соус барбекю.

Яблучно-капустяний салат

¼ шт. Річної капусти, порізати тонко

2 шт. Морква, порізати тонкими скибочками

½ шт. Огірка, очистити від шкірки, видалити насіння і нарізати тонкими скибочками

1 шт. Зелене яблуко, порізати тонкими скибочками

Заправка

20 мл сметани

1 немає. L. Порошку кмину

1 немає. L. Кайенского перцю

½ шт. Зубчики часнику, натерти на терці

½ шт. Лимона (сік)

Безпосередньо перед подачею на стіл заправку змішати з овочами.

Схожі рецепти