Барбекю з норвезької сьомги-гриль з яблучно-капустяним салатом
(покроковий рецепт з фото)
Вишукане блюдо для любителів норвезької сьомги.
Соус для барбекю
2 ст. L. Соняшникової олії або сала
1 шт. Білий лук, нарізати кубиками
3 зубчики часнику
Кетчуп
2 ст. L. Яблучного оцту
3 ст. L. Французької або діжонськой гірчиці
10 мл вустерського соусу
1 ст. L. Порошку копченої паприки
2 ст. L. Рідкого диму (по бажанню)
Часник і цибуля згасити до розм'якшення і золотистого кольору. Додати інші інгредієнти і готувати, не даючи закипати протягом 20 хвилин.
4 шт. Філе-Лойна норвезької сьомги по 150 г
1 л води
Сіль за смаком
10 мл соняшникової олії
20 мл соусу для барбекю домашнього приготування або з магазину.
Змішати холодну воду і сіль. Шматки риби викласти в розсіл, через 20 хвилин вийняти. Обмазати рибу маслом і смажити на грилі 2-3 хвилини з кожного боку, перед готовністю додати соус барбекю.
Яблучно-капустяний салат
¼ шт. Річної капусти, порізати тонко
2 шт. Морква, порізати тонкими скибочками
½ шт. Огірка, очистити від шкірки, видалити насіння і нарізати тонкими скибочками
1 шт. Зелене яблуко, порізати тонкими скибочками
Заправка
20 мл сметани
1 немає. L. Порошку кмину
1 немає. L. Кайенского перцю
½ шт. Зубчики часнику, натерти на терці
½ шт. Лимона (сік)
Безпосередньо перед подачею на стіл заправку змішати з овочами.
- Соняшникова олія или сало- 2 Ст. Ложки
- Білий цибулю - 1 штука (нарізати кубиками)
- Часник - 3 зубчики
- Кетчуп - 1 штука
- Яблучний оцет - 2 Ст. Ложки
- Французька або дижонская гірчиця- 3 Ст. Ложки
- Вустерський соус - 10 мілілітрів
- Копчена паприка - 1 Ст. Ложка
- Рідкий дим - 2 Ст. Ложки (по бажанню
) - Філе-Лойна норвезької сьомги по 150 г. - 4 штуки
- Вода - 1 літр
- Сіль - 1 щіпка
- Соняшникова олія - 10 мілілітрів
- Соус для барбекю (Свой или из магазина) - 20 мілілітрів
- Літня капуста- 1/4 штуки
- Морква - 2 штуки
- Огірок - 1/2 штуки
- Зелене яблуко - 1 штука
- Крем - 20 мілілітрів
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Каєнський перець - 1 Чайна ложка
- Часник - 1/2 зубчики
- Лимон (сік) - 1/2 штуки
2 ст. L. Соняшникової олії або сала
1 шт. Білий лук, нарізати кубиками
3 зубчики часнику
Кетчуп
2 ст. L. Яблучного оцту
3 ст. L. Французької або діжонськой гірчиці
10 мл вустерського соусу
1 ст. L. Порошку копченої паприки
2 ст. L. Рідкого диму (по бажанню)
Часник і цибуля згасити до розм'якшення і золотистого кольору. Додати інші інгредієнти і готувати, не даючи закипати протягом 20 хвилин.
4 шт. Філе-Лойна норвезької сьомги по 150 г
1 л води
Сіль за смаком
10 мл соняшникової олії
20 мл соусу для барбекю домашнього приготування або з магазину.
Змішати холодну воду і сіль. Шматки риби викласти в розсіл, через 20 хвилин вийняти. Обмазати рибу маслом і смажити на грилі 2-3 хвилини з кожного боку, перед готовністю додати соус барбекю.
Яблучно-капустяний салат
¼ шт. Річної капусти, порізати тонко
2 шт. Морква, порізати тонкими скибочками
½ шт. Огірка, очистити від шкірки, видалити насіння і нарізати тонкими скибочками
1 шт. Зелене яблуко, порізати тонкими скибочками
Заправка
20 мл сметани
1 немає. L. Порошку кмину
1 немає. L. Кайенского перцю
½ шт. Зубчики часнику, натерти на терці
½ шт. Лимона (сік)
Безпосередньо перед подачею на стіл заправку змішати з овочами.