Рецепт Бургер з норвезької сьомги фото

Бургер з норвезької сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Норвезька кухня
Риба та морепродукти , Чилі
Роздільне харчування
На обід , На швидку руку , На природу
Гарячі страви , Бутерброди
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Рецепт бургера з норвезької сьомги призначається справжнім рибалкам і всім, хто любить свіжу рибу. Спробуйте приготувати такий смачний бургер, дуже смачно!

Опис приготування:

Для того, щоб приготувати бургери з норвезької сьомги спочатку зробимо фарш і підсмажити м'ясну складову страви. Отже, насамперед треба перемішати з мисці наступні інгредієнти:

300 г фаршу, зробленого з норвезької сьомги,

100 г посіченою норвезької сьомги (можна крупно порубати, головне, щоб не було кісточок),

1 немає. L. Вустерського соусу,

1 ст. L. Подрібненого лука-резанца,

1 немає. L. Цибулевого порошку,

1 немає. L. Порошку копченої паприки.

З отриманого фаршу ліпимо маленькі котлетки, пріплюсківаем їх і запікаємо на приготованому грилі протягом однієї хвилини з кожного боку. Одна котлетка виходить приблизно 50 г.

Потім нам слід приготувати томатну сальсу. Для цього нам необхідно приготувати наступні продукти і змішати з в мисці:

4 шт. Чері промити, насіння видалити, нарізати кубиками,

½ шт. Цибулини червоною подрібнити,

½ зубчика часнику натерти на тертці,

1 ст. L. Коріандру порубати або використовувати сушений,

1 немає. L. Білого винного оцту,

1 немає. L. Оливкового масла.

Змішуємо все до однорідної маси і перед самою подачею до бургерам солимо.

Рекомендую також подати до бургерам смачний майонез. Для нього знадобиться майонез, Червона цибуля, трохи апельсинового соку, зубчик часнику і приправа"чіпотл" . Все перемішуємо в блендері і також подаємо до бургерам.

Маленькі булочки злегка прогріваємо на грилі і формуємо бургер. Змащуємо булочку соусом з майонезу, викладаємо рибну котлетку, змащуємо її сальсою, потім шматочок сиру «Ярлсберг» і лист салату.

Смачного!

  • Фарш з норвезької сьомги - 300 грам
  • Рубана норвезька сьомга - 100 грам
  • Вустерський соус - 1 Чайна ложка
  • Лук-цибулю-шалот - 1 Ст. Ложка
  • Цибулевий порошок - 1 Чайна ложка
  • Порошок копченої паприки - 1 Чайна ложка
  • Черрі помідори - 4 штуки
  • Червона цибулина - 1/2 штуки
  • Часник - 1/2 зубчики
  • Koriandr - 1 Ст. Ложка
  • Білий винний оцет - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Майонез - 1 штука
  • Апельсиновий сік - 50 мілілітрів
  • Приправа чіпотле - 25 грам
Для того, щоб приготувати бургери з норвезької сьомги спочатку зробимо фарш і підсмажити м'ясну складову страви. Отже, насамперед треба перемішати з мисці наступні інгредієнти:

300 г фаршу, зробленого з норвезької сьомги,

100 г посіченою норвезької сьомги (можна крупно порубати, головне, щоб не було кісточок),

1 немає. L. Вустерського соусу,

1 ст. L. Подрібненого лука-резанца,

1 немає. L. Цибулевого порошку,

1 немає. L. Порошку копченої паприки.

З отриманого фаршу ліпимо маленькі котлетки, пріплюсківаем їх і запікаємо на приготованому грилі протягом однієї хвилини з кожного боку. Одна котлетка виходить приблизно 50 г.

Потім нам слід приготувати томатну сальсу. Для цього нам необхідно приготувати наступні продукти і змішати з в мисці:

4 шт. Чері промити, насіння видалити, нарізати кубиками,

½ шт. Цибулини червоною подрібнити,

½ зубчика часнику натерти на тертці,

1 ст. L. Коріандру порубати або використовувати сушений,

1 немає. L. Білого винного оцту,

1 немає. L. Оливкового масла.

Змішуємо все до однорідної маси і перед самою подачею до бургерам солимо.

Рекомендую також подати до бургерам смачний майонез. Для нього знадобиться майонез, Червона цибуля, трохи апельсинового соку, зубчик часнику і приправа"чіпотл" . Все перемішуємо в блендері і також подаємо до бургерам.

Маленькі булочки злегка прогріваємо на грилі і формуємо бургер. Змащуємо булочку соусом з майонезу, викладаємо рибну котлетку, змащуємо її сальсою, потім шматочок сиру «Ярлсберг» і лист салату.

Смачного!

Схожі рецепти