Бургер з норвезької сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт бургера з норвезької сьомги призначається справжнім рибалкам і всім, хто любить свіжу рибу. Спробуйте приготувати такий смачний бургер, дуже смачно!
Для того, щоб приготувати бургери з норвезької сьомги спочатку зробимо фарш і підсмажити м'ясну складову страви. Отже, насамперед треба перемішати з мисці наступні інгредієнти:
300 г фаршу, зробленого з норвезької сьомги,
100 г посіченою норвезької сьомги (можна крупно порубати, головне, щоб не було кісточок),
1 немає. L. Вустерського соусу,
1 ст. L. Подрібненого лука-резанца,
1 немає. L. Цибулевого порошку,
1 немає. L. Порошку копченої паприки.
З отриманого фаршу ліпимо маленькі котлетки, пріплюсківаем їх і запікаємо на приготованому грилі протягом однієї хвилини з кожного боку. Одна котлетка виходить приблизно 50 г.
Потім нам слід приготувати томатну сальсу. Для цього нам необхідно приготувати наступні продукти і змішати з в мисці:
4 шт. Чері промити, насіння видалити, нарізати кубиками,
½ шт. Цибулини червоною подрібнити,
½ зубчика часнику натерти на тертці,
1 ст. L. Коріандру порубати або використовувати сушений,
1 немає. L. Білого винного оцту,
1 немає. L. Оливкового масла.
Змішуємо все до однорідної маси і перед самою подачею до бургерам солимо.
Рекомендую також подати до бургерам смачний майонез. Для нього знадобиться майонез, Червона цибуля, трохи апельсинового соку, зубчик часнику і приправа "чіпотл" . Все перемішуємо в блендері і також подаємо до бургерам.
Маленькі булочки злегка прогріваємо на грилі і формуємо бургер. Змащуємо булочку соусом з майонезу, викладаємо рибну котлетку, змащуємо її сальсою, потім шматочок сиру «Ярлсберг» і лист салату.
Смачного!
- Фарш з норвезької сьомги - 300 грам
- Рубана норвезька сьомга - 100 грам
- Вустерський соус - 1 Чайна ложка
- Лук-цибулю-шалот - 1 Ст. Ложка
- Цибулевий порошок - 1 Чайна ложка
- Порошок копченої паприки - 1 Чайна ложка
- Черрі помідори - 4 штуки
- Червона цибулина - 1/2 штуки
- Часник - 1/2 зубчики
- Koriandr - 1 Ст. Ложка
- Білий винний оцет - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Майонез - 1 штука
- Апельсиновий сік - 50 мілілітрів
- Приправа чіпотле - 25 грам
300 г фаршу, зробленого з норвезької сьомги,
100 г посіченою норвезької сьомги (можна крупно порубати, головне, щоб не було кісточок),
1 немає. L. Вустерського соусу,
1 ст. L. Подрібненого лука-резанца,
1 немає. L. Цибулевого порошку,
1 немає. L. Порошку копченої паприки.
З отриманого фаршу ліпимо маленькі котлетки, пріплюсківаем їх і запікаємо на приготованому грилі протягом однієї хвилини з кожного боку. Одна котлетка виходить приблизно 50 г.
Потім нам слід приготувати томатну сальсу. Для цього нам необхідно приготувати наступні продукти і змішати з в мисці:
4 шт. Чері промити, насіння видалити, нарізати кубиками,
½ шт. Цибулини червоною подрібнити,
½ зубчика часнику натерти на тертці,
1 ст. L. Коріандру порубати або використовувати сушений,
1 немає. L. Білого винного оцту,
1 немає. L. Оливкового масла.
Змішуємо все до однорідної маси і перед самою подачею до бургерам солимо.
Рекомендую також подати до бургерам смачний майонез. Для нього знадобиться майонез, Червона цибуля, трохи апельсинового соку, зубчик часнику і приправа "чіпотл" . Все перемішуємо в блендері і також подаємо до бургерам.
Маленькі булочки злегка прогріваємо на грилі і формуємо бургер. Змащуємо булочку соусом з майонезу, викладаємо рибну котлетку, змащуємо її сальсою, потім шматочок сиру «Ярлсберг» і лист салату.
Смачного!