Барбекю бургер
(покроковий рецепт з фото)
Зараз бургером нікого не здивуєш. Його готують в ресторанах, місцях швидкого харчування і вдома. Блюдо навіть трохи приїлося, але все змінилося, коли з'явився цей оригінальний рецепт. Знайомтеся!
Блюдо задовольнить навіть гурмана, який знаходиться в пошуках нових поєднань продуктів і смаків. Шари зроблені з незвичною нам котлети з індички і солодкої картоплі, а до цього додається яскравий соус. Багатьом буде цікаво дізнатися про те, як приготувати барбекю бургер, сподіваюся, що і вам теж.
- Благословення - 420 грам
- Філе індички - 360 грам
- Rikotta - 60 грам
- Чеддер - 45 грам
- Вустерський соус - 1 Ст. Ложка
- Соус "барбекю" - 45 мілілітрів
- Пасти місо - 1 Ст. Ложка
- Ріпчаста цибуля - 1 штука (червоний)
- Булочка для бургера - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
Батат наріжте кружальцями. Потім викладіть їх на деко з фольгою. Додайте сіль, перець і масло. Надішліть картопля в духовку при 200 градусах. Запікайте картопля 15 хвилин, а потім переверніть його і готуйте ще 10 хвилин до золотистої скоринки.
Лук почистіть і наріжте тонкими півкільцями. Розділіть навпіл булочки.
Тим часом зробіть котлети. Індичку перекрутити через м'ясорубку. Потім перемішайте її з місо пастою, сіллю, рикоттой, vusterskim соус і перець. З фаршу зробіть 2 рівні котлети.
На антипригарной сковороді з маслом обсмажте отримані котлети по 2 хвилини з кожного боку. Потім вироби перекладіть в духовку на деку. Запікайте їх 10 хвилин при 200 градусах.
В цей час на сковороді швидко обпалити булочки. Далі цибулю в олії обсмажте протягом 6 хвилин, всипте сіль і перець. Додайте воду і готуйте ще 4 хвилини, помішуючи.
А тепер зберіть бургер. Нижні булочки змастіть соусом барбекю. На неї викладіть котлету і шматочок Чеддер. Потім розподіліть цибулю, а зверху покладіть другу частину булочки. Подавайте бургери з бататом. Смачного!