Барбекю з риби
(покроковий рецепт з фото)
Барбекю з риби на грилі - це прекрасна альтернатива м'ясного шашлику. Головне знайти час і можливість реалізувати це на природі. Готується барбекю з осетра, виходить неймовірно смачно!
Виїжджаючи на природу, корисно знати, як приготувати барбекю з риби. Готова рибка виходить дуже смачною і ароматною за рахунок спецій, а хрустка скоринка - це щось з чимось! Як гарнір підійде картопляне пюре, рис або макарони. Хай щастить!
- Осетер - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Спеції - За смаком
- Лимон - 1 штука
Промиваємо осетра під холодною водою. Нарізаємо його порційними шматочками. Засипаємо сіллю і спеціями, залишаємо маринуватися на 1 час.
В якості спецій, крім лимонного соку, я використовую: прованські трави, майоран, орегано, розмарин і шавлія.
Попередньо підготуйте для барбекю тліюче вугілля з хорошим жаром. Викладіть рибу на решітку. Готуйте 25-30 хвилин, перевертаючи рибу різними сторонами.
Смачного!