Підлива з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Підлива з кабачків відмінно поєднується зі спагеті, але її також можна поєднувати і з куркою, і з м'ясом. Зробити підливу з кабачків - це ще один спосіб включити в своє меню овочі і полегшити їжу.
Підливу з кабачків можна зробити більш рідкої, додавши або води або сливою. В підливу можна додати суху зелень, наприклад кріп. Підлива з кабачків виходить дуже ніжного і в той же час гострого смаку через поєднання м'яких вершків, нейтрального смаку часнику і приправ. Раджу роблячи, підливу з кабачків, постійно пробувати, що у вас виходить. Тоді смак підливу буде ідеальним. Успіхів і приємного апетиту!
- Кабачки - 750 грам
- Часник - 4 зубчики
- Масло рослинне - 30-50 мілілітрів
- Вершки 15% - 250 мілілітрів
- Зелень - За смаком (можна чебрець)
- Сіль, перець - За смаком
1. Підготувати продукти.
2. Кабачки промийте і поріжте кружечками.
3. На олії обсмажте чебрець і часник, потім видаліть з сковороди.
4. Обсмажте кабачки з двох сторін по 2-3 хвилини з кожного.
5. Кабачки викладіть на папір, щоб прибрати зайве масло.
6. Кабачки з сіллю, поперчіть.
7. Додайте вершки.
8. Додайте раніше обсмажений часник і блендером подрібніть кабачки з часником.
9. Підлива з кабачків готова!