Рецепт Підлива з кабачків фото

Підлива з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Підлива з кабачків відмінно поєднується зі спагеті, але її також можна поєднувати і з куркою, і з м'ясом. Зробити підливу з кабачків - це ще один спосіб включити в своє меню овочі і полегшити їжу.

Опис приготування:

Підливу з кабачків можна зробити більш рідкої, додавши або води або сливою. В підливу можна додати суху зелень, наприклад кріп. Підлива з кабачків виходить дуже ніжного і в той же час гострого смаку через поєднання м'яких вершків, нейтрального смаку часнику і приправ. Раджу роблячи, підливу з кабачків, постійно пробувати, що у вас виходить. Тоді смак підливу буде ідеальним. Успіхів і приємного апетиту!

  • Кабачки - 750 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Масло рослинне - 30-50 мілілітрів
  • Вершки 15% - 250 мілілітрів
  • Зелень - За смаком (можна чебрець)
  • Сіль, перець - За смаком
підлива з кабачків - фото крок 1
1. Підготувати продукти.
підлива з кабачків - фото крок 2
2. Кабачки промийте і поріжте кружечками.
підлива з кабачків - фото крок 3
3. На олії обсмажте чебрець і часник, потім видаліть з сковороди.
підлива з кабачків - фото крок 4
4. Обсмажте кабачки з двох сторін по 2-3 хвилини з кожного.
підлива з кабачків - фото крок 5
5. Кабачки викладіть на папір, щоб прибрати зайве масло.
підлива з кабачків - фото крок 6
6. Кабачки з сіллю, поперчіть.
підлива з кабачків - фото крок 7
7. Додайте вершки.
підлива з кабачків - фото крок 8
8. Додайте раніше обсмажений часник і блендером подрібніть кабачки з часником.
підлива з кабачків - фото крок 9
9. Підлива з кабачків готова!

Схожі рецепти