Рецепт Дієтична підлива фото

Дієтична підлива
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Помідор
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Соуси

Прийнято вважати, що підлива, це обов'язково калорійне доповнення до страви. Але якщо її приготувати особливим способом, то вона не порушить правила харчування.

Поєднання овочів і льняної муки, робить дієтичне блюдо більш ситним, так як мука володіє жирними кислотами омега 3. Заправте такий підливою рисову локшину і ви не раз ще приготуєте це блюдо.

  • Помідор - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (середнього розміру)
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Трави прованські - 1 Чайна ложка
  • Льняна мука - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
дієтична підлива - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
дієтична підлива - фото крок 2
Наріжте дрібно цибулю. Додайте масло, воду і тушкуйте до м'якого стану.
дієтична підлива - фото крок 3
Помідор очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці.
дієтична підлива - фото крок 4
По закінченню часу, цибуля пробийте блендером. Наявність маленьких шматочків допускається.
дієтична підлива - фото крок 5
До цибулі додайте м'якоть помідора, спеції, сіль. Перемішайте і поставте на середній вогонь. Уварюють протягом 15 хвилин.
дієтична підлива - фото крок 6
Лляну борошно розведіть водою (приблизно 5 ст.Л.) і тонкою цівкою введіть в томатну масу. Перемішайте.
дієтична підлива - фото крок 7
Поверніть на вогонь і помішуючи, на середньому вогні, доведіть до кипіння і проваріть до загустіння, протягом 5 хвилин. Готову підливу зніміть з вогню.
дієтична підлива - фото крок 8
Доповніть гарнір гарячої підливою і подавайте на стіл.
дієтична підлива - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти