Рецепт Дієтична підлива фото

Дієтична підлива
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Помідор
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Соуси
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.

Прийнято вважати, що підлива, це обов'язково калорійне доповнення до страви. Але якщо її приготувати особливим способом, то вона не порушить правила харчування.

Опис приготування:

Поєднання овочів і льняної муки, робить дієтичне блюдо більш ситним, так як мука володіє жирними кислотами омега 3. Заправте такий підливою рисову локшину і ви не раз ще приготуєте це блюдо.

  • Помідор - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (середнього розміру)
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Трави прованські - 1 Чайна ложка
  • Льняна мука - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
дієтична підлива - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
дієтична підлива - фото крок 2
Наріжте дрібно цибулю. Додайте масло, воду і тушкуйте до м'якого стану.
дієтична підлива - фото крок 3
Помідор очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці.
дієтична підлива - фото крок 4
По закінченню часу, цибуля пробийте блендером. Наявність маленьких шматочків допускається.
дієтична підлива - фото крок 5
До цибулі додайте м'якоть помідора, спеції, сіль. Перемішайте і поставте на середній вогонь. Уварюють протягом 15 хвилин.
дієтична підлива - фото крок 6
Лляну борошно розведіть водою (приблизно 5 ст.Л.) і тонкою цівкою введіть в томатну масу. Перемішайте.
дієтична підлива - фото крок 7
Поверніть на вогонь і помішуючи, на середньому вогні, доведіть до кипіння і проваріть до загустіння, протягом 5 хвилин. Готову підливу зніміть з вогню.
дієтична підлива - фото крок 8
Доповніть гарнір гарячої підливою і подавайте на стіл.
дієтична підлива - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти