Рецепт Вершковий суп з мідіями фото

Вершковий суп з мідіями
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершки , Морепродукти , Мідії і гребінці
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Я просто обожнюю екзотичну кухню. І дуже до душі припадають супи з морепродуктами. Тому сьогодні я вирішила показати, як готується вершковий суп з мідіями. Надзвичайна смакота!

Опис приготування:

Приготування такого блюдо вважається середнім за складністю. Взагалі-то, незважаючи на екзотичні продукти, тут нічого модерного немає. Супчик вариться легко і досить швидко. Рекомендую спробувати таке морське чудовисько!

  • Вершки 20% - 100 мілілітрів
  • Мідії - 100 грам
  • Картопля - 80 грам
  • Часник - 3 грами
  • Соняшникова олія - 30 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Кріп - 1 пучок
вершковий суп з мідіями - фото крок 1
Очищаємо картоплю і ріжемо кубиками. Мідії розморожуємо, виймаємо ворс. Лук очищаємо від лушпиння і ріжемо дрібненько. Обсмажуємо овочі і мідії на маслі хвилин 5.
вершковий суп з мідіями - фото крок 2
В емальованому каструльці змішуємо вершки з водою і кип'ятимо. У киплячу воду кидаємо вміст сковороди і часник (по бажанню). Варимо до готовності картоплі.
вершковий суп з мідіями - фото крок 3
В кінці готування додаємо сіль за смаком. Кидаємо гілочку кропу в тарілку. Подаємо супчик в гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти