Вершковий суп з мідіями
(покроковий рецепт з фото)
Я просто обожнюю екзотичну кухню. І дуже до душі припадають супи з морепродуктами. Тому сьогодні я вирішила показати, як готується вершковий суп з мідіями. Надзвичайна смакота!
Приготування такого блюдо вважається середнім за складністю. Взагалі-то, незважаючи на екзотичні продукти, тут нічого модерного немає. Супчик вариться легко і досить швидко. Рекомендую спробувати таке морське чудовисько!
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Мідії - 100 грам
- Картопля - 80 грам
- Часник - 3 грами
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вода - 300 мілілітрів
- Кріп - 1 пучок
Очищаємо картоплю і ріжемо кубиками. Мідії розморожуємо, виймаємо ворс. Лук очищаємо від лушпиння і ріжемо дрібненько. Обсмажуємо овочі і мідії на маслі хвилин 5.
В емальованому каструльці змішуємо вершки з водою і кип'ятимо. У киплячу воду кидаємо вміст сковороди і часник (по бажанню). Варимо до готовності картоплі.
В кінці готування додаємо сіль за смаком. Кидаємо гілочку кропу в тарілку. Подаємо супчик в гарячому вигляді. Смачного!