Рецепт Суп з локшини і квасолі з мідіями фото

Суп з локшини і квасолі з мідіями
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Супи

Якщо ви любите італійську кухню, можна заготовити гострі перчики восени, коли вони продаються свіжими, і висушити. Тоді взимку ви часто зможете балувати себе стравами італійської кухні.

Кількість порцій: 4
  • Свіжа квасоля - 600 грам
  • Свіжі мідії - 500 грам
  • Макаронні вироби (кавателлі або орекьетте) - 150 грам
  • Сухе біле вино - 50 мілілітрів
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Петрушка, пучок - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Розмарин, гілочка - 2 штуки
  • Перчик чилі - 1 штука
  • Сіль, чорний перець - За смаком
суп з локшини і квасолі з мідіями - фото крок 1
1. Промити і перебрати мідії. З відкритими стулками викинути. Покласти мідії в сковороду. Додати часник і трохи води. Пригасити близько 5 хвилин, щоб стулки мідій розкрилися.
суп з локшини і квасолі з мідіями - фото крок 2
2. Вийняти часник. Додати до мідій біле вино і нарізану зелень петрушки.
суп з локшини і квасолі з мідіями - фото крок 3
3. Вийняти з сковороди мідії і остудити. Звільнити молюски з раковин. Ті мідії, які не розкрилися, викинути.
суп з локшини і квасолі з мідіями - фото крок 4
4. У каструлі розігріти масло. Покласти туди розрізаний навпіл перчик і один зубчик часнику. Квасоля вийняти з стручків і обсмажити на часниково-перцевому олії. Перчик потім потрібно буде прибрати.
суп з локшини і квасолі з мідіями - фото крок 5
5. У каструлю з квасолею влити воду від мідій і долити ще літр. Гілочки розмарину зв'язати і покласти в бульйон. Варити, поки квасоля не розм'якшиться.
суп з локшини і квасолі з мідіями - фото крок 6
6. З бульйону прибрати розмарин і часник. Квасоля вибрати шумівкою з бульйону і довести в блендері до пюреподібних стану. Пюре покласти в суп.
суп з локшини і квасолі з мідіями - фото крок 7
7. Додати в суп пасту і варити до її готовності.
суп з локшини і квасолі з мідіями - фото крок 8
8. Суп готовий. Тепер додати туди молюски, сіль і перець за смаком і дати настоятися 5-10 хвилин.

Схожі рецепти