Суп з локшини
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, кожному в дитинстві мама готувала гарячий курячий бульйон з локшиною (особливо коли хворієш). Це одне з найпопулярніших страв по всьому світу. Всі його варять по-різному. Розповім свій варіант.
Ви можете спробувати зробити і за моїм рецептом. Детально розповім вам, як приготувати суп з локшини домашньої. Все зробимо самі, тому запасіться часом. А в іншому все в класичному варіанті: знайомі продукти і поєднання. Як завжди вийде смачний і ситний обід для всієї родини.
- Курка - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Лавровий лист - 3 штуки
- Перець горошком - 5 штук
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Вода - 3 L
Зваріть бульйон. Промийте оброблену курку. Покладіть тушку в воду разом з очищеною цибулиною, лавровим листом, перцем і сіллю. Варіть бульйон близько 1, 5 годин. Не забувайте знімати піну!
Поки приготуйте тісто. Змішайте борошно з яйцем і сіллю. Замішайте круте тісто. Розкачайте його в пласт.
Розкачайте тісто в локшину невеликого розміру.
Лук чистий і nashinkuyte, а моркву натріть на крупній тертці. Пропассеруйте овочі в олії до м'якості.
Готовий бульйон процідити, залиште тільки рідина. Додайте в неї почищений і нарізаний картопля, а також зажарку.
Хвилин через 15 додайте в суп нарізану помідор і локшину.
Далі додайте зелень, сіль і, якщо хочете, спеції. Варіть суп ще 7 хвилин.
У готовий суп додайте куряче м'ясо. Смачного!