Японська кухня - рецепти від домашніх кухарів

Атлантична тріска з місо

Атлантична тріска з місо

Рецепт приготування надзвичайно смачного рибного страви. опис приготування: На перший погляд, полуниця і помідори знаходяться на різних полюсах! Помідори використовуються в солоних стравах, а полуниця в солодких. Сьогодні у вас є шанс позбутися від харчових стереотипів і приготувати щось незви...

читати далі
Булочки з рисом

Булочки з рисом

Ці булочки з рисом готуються на основі японських булочок "; Хоккайдо ";. Начинка з рису з корицею і тісто для булочок "; Хоккайдо" відмінно доповнюють один одного. Спробуйте! опис приготування: Приготувати такі булочки не складає ніякої складності, перелік продуктів дуже простий і знайдеться в...

читати далі
Бульoн дacі

Бульoн дacі

Сьогодні хочу поділитися з усіма поціновувачами японської кухні секретом, як приготувати бульйон дасі. Його можна вживати як готове легке перше блюдо, так і в складі якогось іншого. опис приготування: Цей бульйон - основа різних страв японської кухні: супів, соусів і т.д. Пластівці з нього не ...

читати далі
Chakhan

Chakhan

Chakhan — блюдо японського походження. У своєму роді це варіант плову, тільки з шинкою. До речі, японці для приготування цієї страви використовують вчорашній рис. Давайте і ми приготуємо! опис приготування: цей рецепт — знахідка для тих, хто не любить довго возитися на кухні. Все гранично швид...

читати далі
Дакота роли

Дакота роли

Хочу з вами поділитися рецептом приготування ролів з класичним поєднанням в начинці — це сир, риба і огірок. Приготувати їх зовсім не важко, головне правильно зварити рис. опис приготування: Побалуйте свою сім'ю таким незвичайним, екзотіческкім блюдом. Якщо ви є любителем азіатської кухні, то ...

читати далі
Gamadari

Gamadari

Шанувальники азіатської кухні напевно хоча б раз пробували цей приголомшливий японський соус. Якщо він вам припав до смаку, то напевно ви не відмовитеся повторити його будинку. Пропоную рецепт! опис приготування: Хочу поділитися з вами секретом, як приготувати Гамадарі - насичений, неймовірно ...

читати далі
Геде

Геде

Японські смажені пельмені "; Гедз ";. Блюдо з крохмального тесту найтоншої розкочування і різних начинок. Сьогодні ділюся рецептом, як приготувати класичний варіант "; Гедз" з м'ясом і капустою. смачно! опис приготування: Геде — цікаве блюдо японської кухні. Побратими наших пельменів, але звич...

читати далі
Гюдон

Гюдон

Національне Японське блюдо. опис приготування: Помістити інгредієнти для бульйону в каструлю і дати закипіти — Додати нарізану цибулю (тонка, півкільцями) і варити до його готовності (солодкий, легкий хрускіт) — Покласти в бульйон тонко нарізане м'ясо (як на бефстроганов) і варити до готовност...

читати далі
Гарячі роли будинку

Гарячі роли будинку

Ми сьогодні приготуємо «зимовий», тобто «гарячий» рол з копченим лососем. Завершенням ролу буде простий соус, приготований з майонезу, соєвого соусу і шматочків лосося. опис приготування: Готуємо роли з вареного рису, нори, сьомги і огірка. Готові роли нарізаємо і запікаємо в духовці. Wasabi...

читати далі
Яловичина з локшиною і квасолею

Яловичина з локшиною і квасолею

Рекомендую приготувати на обід яловичину з локшиною, квасолею, соєвим соусом і арахісом. Таким ситним і смачним блюдом можна запросто нагодувати дорослого чоловіка, адже тут багато рослинного і тваринного білка. опис приготування: Для тих, хто зайнятий важкими фізичними навантаженнями, необхід...

читати далі
Гречана локшина з куркою і овочами

Гречана локшина з куркою і овочами

Хочу розповісти, як приготувати гречану локшину з куркою і овочами. Вам обов'язково припаде до душі цей оригінальний обід або вечерю. Що вже говорити про ваших гостях і домашніх! Смачно і оригінально! опис приготування: Рецепт приготування гречаної локшини з куркою і овочами вам обов'язково сп...

читати далі
Хрусткі мішечки з креветками

Хрусткі мішечки з креветками

Рецепт приготування хрустких мішечків з креветками. Таке блюдо дуже добре приготувати на обід. опис приготування: Готують мішечки з креветками на маслі, холодною водою заливають і до напівготовності гасять. Потім додати масло і готувати до готовності. Дуже смачно. борошно— 200 грам вода— 1 ...

читати далі
Смажені креветки з луком

Смажені креветки з луком

Рецепт приготування простого і легкого страви зі смажених креветок з цибулею. Лук надає креветок пікантний смак. Креветки можна подавати як закуску або як гарячого з вареним рисом. опис приготування: Смажені креветки з луком — відмінна закуска для вечірки. Мені дуже подобаються королівські кре...

читати далі
Кальмар з салатом Вакаме

Кальмар з салатом Вакаме

Пікантне блюдо з кальмара з японським салатом Вакаме. кількість порцій: 2 масло кунжутне— 30 мілілітрів кальмар— 450 грам сіль— 1 Чайна ложка перець— 1 Чайна ложка перець чилі паста— 1 Чайна ложка салат Вакаме— 150 грам горіхи Кешью— 100 грам Інгредієнти для приготування: Вставте ніж...

читати далі
Карагеа

Карагеа

Карааге - шматочки курки, обсмажені у фритюрі в крохмальної паніровці. думаю, багатьом знайоме це блюдо як JFC (Японська смажена курка). Курочка виходить смачною і соковитою в рум'яної хрусткій скоринці. опис приготування: Подається це блюдо з лимоном, сік якого допомагає перетравити цю смачну...

читати далі
Каррі з рисом по-японськи

Каррі з рисом по-японськи

Каррі з рисом по-японськи — дуже цікаве і смачне блюдо. Блюдо найкраще підходить на вечерю, але можна подати і на обід. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування каррі з рисом по-японськи. Куряче м'ясо обсмажується з цибулею і морквою, а потім вариться в бульйоні з додава...

читати далі
Кастелла

Кастелла

Рецепт цього смачного бісквіта португальські мореплавці завезли в Японію ще в XVI столітті, з тих пір японці довели його приготування до досконалості. Спробуємо і ми приготувати медову Кастелло. опис приготування: Рецепт приготування цього бісквіта дуже простий, але при цьому вимагає дотриманн...

читати далі
Червоний імбир

Червоний імбир

Імбир - засіб якщо не чарівне, то дивно універсальне — це і прянощі, і медицина, і чудовий антисептик. Навіть його переклад з санскриту звучить саме так: універсальний. опис приготування: Найбільша кількість корисних властивостей знаходиться в свіжому корені імбиру. Сухий імбир кілька втрачає ...

читати далі
Курка з овочами по-японськи

Курка з овочами по-японськи

Якщо ви любите японську кухню, то це приголомшливе блюдо вам неодмінно сподобається. Я різноманітила курку з овочами локшиною: вийшло дуже смачно і незвично. опис приготування: Це відмінне блюдо японської кухні, яке так популярно зараз. Готується курка з овочами по-японськи протягом години-пів...

читати далі
Курка теріякі з локшиною

Курка теріякі з локшиною

Теріякі - японський спосіб обсмажування в солодкому соусі. Рекомендую спробувати приготувати таким способом курку з локшиною і овочами. пікантність, насичене і дуже смачна страва для обіду або вечері. опис приготування: Я покажу докладно, як приготувати курку терияки з локшиною в домашніх умов...

читати далі