Рецепт Салат-закуска з оселедцем фото

Салат-закуска з оселедцем
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Риба та морепродукти , Тунець , Оселедець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Оселедець часто подають разом з відвареною картоплею, а найпопулярніший салат - «Оселедець під шубою». Спробуйте зробити з неї смачну закуску до столу. Розповім, як приготувати салат-закуску з оселедцем.

Опис приготування:

Салат-закуска має пастоподібну текстуру, тому можна розкласти його в тарталетки, подавати з крекерами або сформувати кульки і викласти на тарілку. Закуска готується дуже швидко і просто, вам вистачить кількох хвилин. Подавайте її в холодному вигляді на святковий стіл або до повсякденного обіду / вечері.

  • Тунець - 150 грам
  • Оселедець - 200 грам (копчена )
  • Сік лайма - 1 Чайна ложка (лимона)
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Майонез - 2 склянки
  • Селера - 4 штуки (стебло)
салат-закуска з оселедцем - фото крок 1
1. Вимийте і наріжте тонко стебла селери, перекладіть в салатник.
салат-закуска з оселедцем - фото крок 2
2. Відкрийте банку консервованого тунця і розімніть його виделкою, викладіть в миску до селері.
салат-закуска з оселедцем - фото крок 3
3. Копчену оселедець (без кісток) викладіть в миску до решти інгредієнтів, перемішайте ложкою.
салат-закуска з оселедцем - фото крок 4
4. Додайте сік лайма, майонез і гірчицю, ще раз все змішайте.
салат-закуска з оселедцем - фото крок 5
5. Викладіть по столовій ложці салату на крекери і подавайте в якості закуски, прикрасивши зеленню.

Схожі рецепти