Рецепт Салат зі свіжої зелені з оселедцем і яйцями фото

Салат зі свіжої зелені з оселедцем і яйцями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Зелень , Яйця , Оселедець , Перепелині яйця , Листя салату
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.

Відмінна оселедець рідко потребує будь-яких додатках і смачна просто з шматочком чорного хліба. Але в цьому салаті смак оселедця подавляется іншими інгредієнтами, а лише підкреслюється ними. Смачно!

Опис приготування:

Найчастіше пряну солону оселедець ми використовуємо при приготуванні"важких" , ситних салатів з відвареними овочами, там смак оселедця дуже розбавляється. А давайте приготуємо салат зі свіжої зелені з оселедцем, буде дуже смачно, повірте мені

  • Філе оселедця - 1 штука (пряного посолу)
  • Яйця перепелині - 3-4 штук (варені)
  • Листя салату - 100 штук (суміш)
  • Зелена цибуля - 30 грам
  • Твердий сир - 20-30 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Сіль - 1 щіпка
салат зі свіжої зелені з оселедцем і яйцями - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти для салату: очистимо оселедець, ретельно промиємо і обсушити листя салату, відваримо перепелині яйця.
салат зі свіжої зелені з оселедцем і яйцями - фото крок 2
2. Дрібно нарізаємо листя салату і пір'я зеленої цибулі. Викладаємо в салатник.
салат зі свіжої зелені з оселедцем і яйцями - фото крок 3
3. Філе оселедця наріжемо шматочками, не мельчим! Викладаємо на зелень.
салат зі свіжої зелені з оселедцем і яйцями - фото крок 4
4. Очистимо яйця, розрізаємо навпіл і викладаємо в салатник.
салат зі свіжої зелені з оселедцем і яйцями - фото крок 5
5. Твердий сир (в ідеалі - пармезан) натираємо на середній або дрібній тертці. Посипаємо салат.
салат зі свіжої зелені з оселедцем і яйцями - фото крок 6
6. Для заправки змішуємо рослинне масло, лимонний сік, сіль і перець.
салат зі свіжої зелені з оселедцем і яйцями - фото крок 7
7. Поливаємо салат заправкою - і можна приступати до дегустації

Схожі рецепти