Канапе з оселедцем і яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати цікаві канапе на святковий стіл? Не хвилюйтесь над цим, а уважно прочитайте цей рецепт. Ми пропонуємо самі незвичайні і цікаві канапе з доступних інгредієнтів.
Один з варіантів приготування цікавих канапе на святковий стіл або фуршет. Найголовніше - добре почистити оселедець від кісток. Овочі відваріть і остудіть (яйця також). Картопля буде основою "кораблика", а оселедець виконує роль "вітрила" . Ці канапе не тільки цікаві, але і дуже прості і смачні.
- Картопля - 2-3 штуки
- Оселедець солоний - 1 штук
- Яйця перепелині - 10 штук
- Солоний огірок - 3-4 штуки
1. Підготуйте всі інгредієнти. Картоплю відварити в мундирах, остудіть і очистіть. Яйця також відваріть, прохолодно і чисто. Підготуйте філе оселедця.
2. Картопля наріжте кільцями поперек (розміром не більше 0, 5 мм).
3. Колечками наріжте солоний огірок.
4. Перепелині яйця розрізати навпіл.
5. Оселедець наріжте на невеликі шматочки.
6. Тепер візьміть шматочок риби, зверху проколіть зубочисткою, нанизайте огірок і проткніть в нижню частину філе, потім в половинку яйця і вже потім в картопля, таким чином закріпивши "парус" .
7. Викладіть канапе на блюдо і подавайте до столу. Замість зубочистки можна взяти красиві шпажки. Смачного!