Рецепт Окрошка з копченою грудкою фото

Окрошка з копченою грудкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Курка копчена
Пісні страви
На обід , На швидку руку
Супи , Окрошка
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Окрошка - смачний вид першого страви, але буває таким різним. Я приготувала на основі копченої грудинки і вийшло дуже смачно.

Опис приготування:

Для окрошки заздалегідь відваріть картоплю і яйця. Грудку копчену купите. Всі інгредієнти наріжте кубиком і залийте кефіром.

  • Копчена грудка - 400 грам
  • Картопля відварна - 4 штуки
  • Яйце відварне - 4 штуки
  • Огірок свіжий - 4 штуки
  • Петрушка, кріп, Зелена цибуля - За смаком
  • Редис - 150 грам
  • Кефір 1% - 2 L
  • Крем - 150 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
окрошка з копченою грудкою - фото крок 1
Огірки нарізаємо дрібними кубиками.
окрошка з копченою грудкою - фото крок 2
Кубиком ріжемо і редиску. Я ріжу дуже дрібно, щоб було приємно їсти.
окрошка з копченою грудкою - фото крок 3
Нарізаємо дрібно курячу грудку.
окрошка з копченою грудкою - фото крок 4
Нарізаємо дрібно відварені курячі яйця.
окрошка з копченою грудкою - фото крок 5
Відварну картоплю теж нарізати кубиком.
окрошка з копченою грудкою - фото крок 6
Всі продукти скласти у велику каструлю. При виборі посуду для змішування врахуйте, що загальна маса продуктів буде об'ємом близько 2 літрів. Краще брати каструлю від 4 літрів, щоб коли ми додамо кефір, маса не покинула межі каструлі.
окрошка з копченою грудкою - фото крок 7
До нарізаним продуктам додайте зелень, кефір, сіль, перець, лимонний сік (за смаком), сметану. Все перемішайте. Подайте до столу.

Схожі рецепти