Салат «Різдво» з копченою грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачний салат "різдво" з копченою грудкою - це шикарний варіант салату для святкового столу або для щоденного раціону. Салат виходить дуже смачним, ситним і поживним.
Салат "різдво" з копченою грудкою викладати будемо шарами, перед подачею салату необхідно дати настоятися. Картопля для салату відваримо заздалегідь, також відварити яйця. Сир використовуємо найсмачніший, додамо також солодкий лук. Шикарний за смаком салат сподобається абсолютно всім, тому, неодмінно пробуйте його.
- Копчена грудка - 150 грам
- Червона цибуля - 50 грам
- Картопля - 150 грам (відвареної)
- Сир - 70 грам (твердий)
- Курячі яйця - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти, курячу грудку наріжте дрібними шматочками. Червоний солодкий цибулю очистіть і дрібно наріжте. Якщо використовуєте звичайний лук, замаринуйте його в оцті.
Відварну картоплю очистіть і натріть на середній терці. Куряче яйце очистіть і натріть на дрібній тертці.
Картопля викладіть в салат першим шаром, змастіть майонезом.
Поверх картоплі викладіть нарізану курку.
Прикрийте шар курки дрібно нарізаним солодким червоним цибулею.
Курячі яйця викладіть наступним шаром.
Змастіть салат добре майонезом, трохи притисніть шари.
Твердий сир натріть на дрібній тертці і посипте салат. Просочіть салат годину і подавайте до столу.
Приємного вам апетиту!