Салат з копченою качиною грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як зробити салат з копченою качиною грудкою. Виходить смачний і оригінальний салат, не дуже калорійний, але дуже соковитий! Відмінне доповнення до будь-якого гарніру, спробуйте!
Це дуже простий рецепт салату з копченої качиної грудкою, і я сподіваюся, він вам сподобається! взагалі, мені він спочатку здався жирним, але потім я спробувала його "полегшити", - морквину і цибулю обсмажити на практично сухій сковороді, а майонез замінила сметаною. Для тих, хто любить легкі салати - саме те, рекомендую!
- Копчена качина грудка - 200 грам
- Солоні огірки - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Майонез - 150 мілілітрів (або крем)
1. Цибулю і моркву подрібнити, обсмажити на олії і остудити.
2. Грудку ріжемо кубиками, помістимо в салатницю.
3. Огірки теж ріжемо і відправимо до грудях.
4. Змішаємо все разом, насправді, додамо спеції за смаком, - і можна подавати!