Тушкована капуста з копченою грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Смачний варіант повноцінного другого блюда. Готується просто і швидко.
Готуємо страви зі свіжої капусти і копченої курячої грудки. Додамо спецій, морква, лука. Дуже смачно зі сметаною.
- Куряча грудка копчена - 1 штука
- Капуста білокачанна - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль, спеції - За смаком
- Молоко - 1 Склянка
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
Капусту шаткуємо тонко, звичним способом.
Нарізаємо цибулю.
І натираємо на тертці моркву.
У гарячу сковороду вливаємо олію. На ньому обсмажуємо цибулю.
Через 3 хвилини додаємо моркву. Перемішуємо.
Через 3 хвилини додаємо капусту. Швидко перемішуємо з морквою і цибулею, інакше останні згорять. Накриваємо кришкою сковороду і тушкуємо 10 хвилин. За цей час 3-5 раз перешкодити.
Через 10-15 хвилин вливаємо молоко. Тушкуємо все разом, помішуючи до готовності капусти.
Курячу копчену грудку нарізати довільно.
Капусту посолити, поперчити за смаком. Додати курку. Перемішати. Довести до готовності капусту і вимкнути.
Подаємо до столу, прикрасивши зеленню.