Рецепт Рагу з копченою курячою грудкою і кабачком фото

Рагу з копченою курячою грудкою і кабачком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Ця страва ідеально підходить для приготування влітку, коли овочі з городу під рукою і хочеться проводити спекотні теплі дні на вулиці, а не біля плити. Рагу можна подавати як гарячим, так і в холодному вигляді

Кількість порцій: 2-3
  • Копчена куряча грудка - 200 грам (я використовую грудку власного копчення, але підійде і магазинна продукція)
  • Кабачок - 1 штука (можна використовувати цукіні)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Петрушка - За смаком (ідеальна для прикраси)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком (для любителів)
  • Соняшникова олія - За смаком (для обжарки)
рагу з копченою курячою грудкою і кабачком - фото крок 1
Підготовка продуктів
рагу з копченою курячою грудкою і кабачком - фото крок 2
Цибуля очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями, обсмажуємо на соняшниковій олії до золотистого кольору.
рагу з копченою курячою грудкою і кабачком - фото крок 3
Морквину також очищаємо і нарізаємо, можна через крупну тертку. Відправляємо до цибулі і обсмажуємо
рагу з копченою курячою грудкою і кабачком - фото крок 4
Очищаємо кабачок, якщо він молодий, серцевину залишаємо. Нарізаємо дрібними кубиками. Відправляємо до цибулі і моркві. tusim 15 хв.
рагу з копченою курячою грудкою і кабачком - фото крок 5
Нарізаємо помідор кубиком. Курячі грудки нарізаємо пластинками. Відправляємо до цибулі, морквині і кабачки. Солимо, перчим.
Тушкуємо ще 15 хв.
рагу з копченою курячою грудкою і кабачком - фото крок 6
Пробуємо на сіль, додаємо петрушку. Прикрашаємо.

Схожі рецепти