Брокколі з курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Це низькокалорійне і корисне блюдо є улюбленим в нашій родині. Готується воно в два рахунки, вітамінів в ньому - не злічити, при цьому, дуже красиво виглядає на тарілці. Рекомендую!
Рецепт брокколі з курячими грудками дуже простий, однак блюдо виходить - чудове. Якщо ніколи не готували брокколі, то цей рецепт буде хороший для ознайомлення. Якщо ж ви знаєте смак цього овочу, то, напевно, погодитеся, що з куркою він поєднується прекрасно.
Отже, приготувати брокколі з курячими грудками можна наступним чином:
1. Дрібно наріжте цибулю і часник (часник можна пропустити через прес).
2. Нагрійте в неглибокій сковороді оливкову олію, додайте дрібно нарізану цибулю, часник, обсмажте. Далі в сковороду викладіть порізану тонкими півкільцями моркву і капусту брокколі. Закрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні.
3. Поки овочі гасяться, наріжте філе курячої грудки невеликими кубиками і додайте їх до овочів.
4. Потім все перекладіть в каструлю. Гасіть до готовності близько 20 хвилин. По мірі необхідності, можна додати оливкової олії.
5. Для 5 хвилин до готовності додайте свої улюблені спеції.
Приємного!
- Брокколі - 1/2 штуки
- Куряча грудка - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Спеції - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
Отже, приготувати брокколі з курячими грудками можна наступним чином:
1. Дрібно наріжте цибулю і часник (часник можна пропустити через прес).
2. Нагрійте в неглибокій сковороді оливкову олію, додайте дрібно нарізану цибулю, часник, обсмажте. Далі в сковороду викладіть порізану тонкими півкільцями моркву і капусту брокколі. Закрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні.
3. Поки овочі гасяться, наріжте філе курячої грудки невеликими кубиками і додайте їх до овочів.
4. Потім все перекладіть в каструлю. Гасіть до готовності близько 20 хвилин. По мірі необхідності, можна додати оливкової олії.
5. Для 5 хвилин до готовності додайте свої улюблені спеції.
Приємного!