Рецепт Брокколі з курячою грудкою фото

Брокколі з курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Птах , Курка , Брокколі , Куряча грудка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку , Корисний обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

Це низькокалорійне і корисне блюдо є улюбленим в нашій родині. Готується воно в два рахунки, вітамінів в ньому - не злічити, при цьому, дуже красиво виглядає на тарілці. Рекомендую!

Опис приготування:

Рецепт брокколі з курячими грудками дуже простий, однак блюдо виходить - чудове. Якщо ніколи не готували брокколі, то цей рецепт буде хороший для ознайомлення. Якщо ж ви знаєте смак цього овочу, то, напевно, погодитеся, що з куркою він поєднується прекрасно.

Отже, приготувати брокколі з курячими грудками можна наступним чином:

1. Дрібно наріжте цибулю і часник (часник можна пропустити через прес).

2. Нагрійте в неглибокій сковороді оливкову олію, додайте дрібно нарізану цибулю, часник, обсмажте. Далі в сковороду викладіть порізану тонкими півкільцями моркву і капусту брокколі. Закрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні.

3. Поки овочі гасяться, наріжте філе курячої грудки невеликими кубиками і додайте їх до овочів.

4. Потім все перекладіть в каструлю. Гасіть до готовності близько 20 хвилин. По мірі необхідності, можна додати оливкової олії.

5. Для 5 хвилин до готовності додайте свої улюблені спеції.

Приємного!

  • Брокколі - 1/2 штуки
  • Куряча грудка - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
Рецепт брокколі з курячими грудками дуже простий, однак блюдо виходить - чудове. Якщо ніколи не готували брокколі, то цей рецепт буде хороший для ознайомлення. Якщо ж ви знаєте смак цього овочу, то, напевно, погодитеся, що з куркою він поєднується прекрасно.

Отже, приготувати брокколі з курячими грудками можна наступним чином:

1. Дрібно наріжте цибулю і часник (часник можна пропустити через прес).

2. Нагрійте в неглибокій сковороді оливкову олію, додайте дрібно нарізану цибулю, часник, обсмажте. Далі в сковороду викладіть порізану тонкими півкільцями моркву і капусту брокколі. Закрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні.

3. Поки овочі гасяться, наріжте філе курячої грудки невеликими кубиками і додайте їх до овочів.

4. Потім все перекладіть в каструлю. Гасіть до готовності близько 20 хвилин. По мірі необхідності, можна додати оливкової олії.

5. Для 5 хвилин до готовності додайте свої улюблені спеції.

Приємного!

Схожі рецепти