Рецепт Баклажани з курячою грудкою фото

Баклажани з курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Птах, Курка, Баклажан, Куряча грудка
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Смачне і легке блюдо, яке можна готувати в будь-який час року. Воно порадує вас і в звичайний, і в святковий день. Цю страву можна подавати як гаряче, а можна як салат. Вибір за вами!

Смачно, незвично і можна ще? - ось так відгукуються мої гості про це блюдо Баклажани з курячою грудкою - безпрограшна комбінація. Ситне і легке блюдо, та й готувати його одне задоволення, адже рецепт приготування баклажан з курячим філе дуже простий. Якщо прибрати зі складу пекінську капусту і трохи запекти все інше в духовці - у вас буде гаряче блюдо. Якщо з пекінською капустою - у вас буде відмінний салат. Рекомендую спробувати обидва варіанти і вирішити що вам більше до смаку. Хай щастить!

  • Баклажан - 2 штуки (середнього розміру)
  • Куряча грудка - 250-300 грам (філе)
  • Солоний огірок - 1 штука (середнього розміру)
  • Пекінська капуста - 100 грам(4-5 аркушів)
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1-2 Щепоток
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Грецькі горіхи - 75 грам
баклажани з курячою грудкою - фото крок 1
Підготуємо всі необхідні інгредієнти для нашого блюда.
баклажани з курячою грудкою - фото крок 2
Баклажани нарізаємо на смужки або кружечки, товщиною приблизно 4-5 мм. Обсмажити на сильному вогні з мінімальною кількістю рослинного масла. Складемо в миску і заллємо соєвим соусом.
баклажани з курячою грудкою - фото крок 3
Грудку курки наріжемо на смужки, посолити і поперчити. Обсмажити на розігрітій олії. Смажимо недовго - хвилини 4-5.
баклажани з курячою грудкою - фото крок 4
Солоний огірок нарізаємо тонкою соломкою, листя пекінської капусти рвемо на шматочки. Більш товсту частину листа теж нарізаємо соломкою. Волоські горіхи дрібно нарізаємо або подрібнюємо качалкою. Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо майонезом. Блюдо готово!

Схожі рецепти